emretrg
Üye
Kvk mağduruyum telefonun hatasını kabul etmiyorlar benim üzerime atıyorlar
Benim telefonun durumu çok karışık. Teknosa'dan bir ay önce Nokia C5-03 marka bir telefon aldım ancak birkaç gün içinde sorun verdi ve KVK'ya yönlendirildi. Ekran sürekli açılıp kapanıyor ekranda garip çizgiler çıkıyordu. KVK önce yazılım hatası dedi ve format attı. İkinciye yine yazılım hatası diye format attı beni haftalarca beklettiler. Tüketici hakem heyetine sordum en sonunda, aynı hatayı bir daha yaparsa raporlarla gelin dediler.3. ye gittiğimde durumu ve hakem heyetine gittiğimi anlattım bir daha böyle verilsin telefon hakem heyetince gidicem dedim bu sefer işi sözümona ciddiye almışlar ve kartaldaki ana merkeze göndermişler. orada da rapor çıkmış ''kullanıcı hatası'' diye.
şimdi aklımda kvk'ya karşı şüphe oluştu
*ben hakem heyetine gideceğimi söylediğim için eleman durumu bildirip bana böyle bir oyun oynamış olabilirler mi ?
*telefon bir aylık ve hiç düşmedi sadece birkaç kere usb takıp çıkartırken tahta zemine hafifçe çarptı o da 10 cm falan yoktur bile bu durumda dedikleri gibi anakart hasar görmüş olabilir mi ?
*eğer kvk hakem heyetine gideceğimi bildiği için telefonu yeniden yazılım atıp vermek yerine kendileri birşey yapmışsa ve anakarta zarar vermişse bunu onların yaptığını ispatlayabilir miyim ? ya da ilk başta iki sefer beni haftalarca bekletip yazılım hatası dedikten sonra üçüncü gittiğimde kullanıcı hatası demelerinden dolayı hakkımı arayabilir miyim ?
neticede telefon iki kere aynı sorundan gittiğinde o zaman bana baştan söylenebilirdi ve ben bir ay telefonsuz kalmazdım öyle sanıyorum ki durumun mahkemeye gitmesinden tırstılar ve böyle bir oyun oynadılar durum çok karışık sizce ne yapmak gerekir ?
şimdi aklımda kvk'ya karşı şüphe oluştu
*ben hakem heyetine gideceğimi söylediğim için eleman durumu bildirip bana böyle bir oyun oynamış olabilirler mi ?
*telefon bir aylık ve hiç düşmedi sadece birkaç kere usb takıp çıkartırken tahta zemine hafifçe çarptı o da 10 cm falan yoktur bile bu durumda dedikleri gibi anakart hasar görmüş olabilir mi ?
*eğer kvk hakem heyetine gideceğimi bildiği için telefonu yeniden yazılım atıp vermek yerine kendileri birşey yapmışsa ve anakarta zarar vermişse bunu onların yaptığını ispatlayabilir miyim ? ya da ilk başta iki sefer beni haftalarca bekletip yazılım hatası dedikten sonra üçüncü gittiğimde kullanıcı hatası demelerinden dolayı hakkımı arayabilir miyim ?
neticede telefon iki kere aynı sorundan gittiğinde o zaman bana baştan söylenebilirdi ve ben bir ay telefonsuz kalmazdım öyle sanıyorum ki durumun mahkemeye gitmesinden tırstılar ve böyle bir oyun oynadılar durum çok karışık sizce ne yapmak gerekir ?
Ayrı arkadaşım sen hakem heyetine bütün olanları anlatırsan onlar sana yol gösterir. Bence sonuna kadar git bu işin. En azından belki bişeyleri değiştiriz böylelikle.