Kvk mağduruyum telefonun hatasını kabul etmiyorlar benim üzerime atıyorlar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

emretrg

Üye
    Konu Sahibi
Kvk mağduruyum telefonun hatasını kabul etmiyorlar benim üzerime atıyorlar
Benim telefonun durumu çok karışık. Teknosa'dan bir ay önce Nokia C5-03 marka bir telefon aldım ancak birkaç gün içinde sorun verdi ve KVK'ya yönlendirildi. Ekran sürekli açılıp kapanıyor ekranda garip çizgiler çıkıyordu. KVK önce yazılım hatası dedi ve format attı. İkinciye yine yazılım hatası diye format attı beni haftalarca beklettiler. Tüketici hakem heyetine sordum en sonunda, aynı hatayı bir daha yaparsa raporlarla gelin dediler.3. ye gittiğimde durumu ve hakem heyetine gittiğimi anlattım bir daha böyle verilsin telefon hakem heyetince gidicem dedim bu sefer işi sözümona ciddiye almışlar ve kartaldaki ana merkeze göndermişler. orada da rapor çıkmış ''kullanıcı hatası'' diye.

şimdi aklımda kvk'ya karşı şüphe oluştu

*ben hakem heyetine gideceğimi söylediğim için eleman durumu bildirip bana böyle bir oyun oynamış olabilirler mi ?

*telefon bir aylık ve hiç düşmedi sadece birkaç kere usb takıp çıkartırken tahta zemine hafifçe çarptı o da 10 cm falan yoktur bile bu durumda dedikleri gibi anakart hasar görmüş olabilir mi ?

*eğer kvk hakem heyetine gideceğimi bildiği için telefonu yeniden yazılım atıp vermek yerine kendileri birşey yapmışsa ve anakarta zarar vermişse bunu onların yaptığını ispatlayabilir miyim ? ya da ilk başta iki sefer beni haftalarca bekletip yazılım hatası dedikten sonra üçüncü gittiğimde kullanıcı hatası demelerinden dolayı hakkımı arayabilir miyim ?

neticede telefon iki kere aynı sorundan gittiğinde o zaman bana baştan söylenebilirdi ve ben bir ay telefonsuz kalmazdım öyle sanıyorum ki durumun mahkemeye gitmesinden tırstılar ve böyle bir oyun oynadılar durum çok karışık sizce ne yapmak gerekir ?

Kingmortall

Kingmortall

Üye
kardeşim sorun senden değilse elinde belge kanıt varsa direk hakem heyetine başvur mahkemeye kadar git eğer kanıtın yoksa bişey diyemem küçük çarpmalar ile anakart hasarda görmez daha yüksekten düşerse belki

Burak

Üye
kendileri bişey yapıp suçu sana atmazsa sen haklısın.
He bide sen git hakem heyetine ve söyle ben böle böle dedim , onlarda kullanıcı hatası vs. Dedı. Onların bısey xapmıs olmasından suphelenıyorum de.

metinakrep

Üye
bu kvk gerçektende işini bilmiyor bende yeni telefon aldım n8 şarjı çabuk bitiyor sadece alo niyetine kullansam zar zor 2 günde bitiyor toplam en fazla 2 saat konuşma götürdüm pilinde arıza var diye adamlar ne varki yazılımda her telefona yazılım atmaları moda olmuş sanki yazılım atıp içindeki tüm bilgilerim silindi pilinde sorun yok test ok diyorlar şimdi hiç değişen birşey yok bu seferde götüreceğim tekrar yazılım derlerse kıyamet kopartırım orda ayrıca nokia kvk dan vazgeçmeleri gerekiyor çünkü adamlar yazılımla kafayı bozmuşlar yazılımı bizde atabiliriyoruz çocuk oyuncağı hiçbir şey anlamadım kvk dan

emretrg

Üye
    Konu Sahibi
işte beni şüphelendiren de o zaten çünkü iki kere gidiyor ve ikisinde de ben ''boşuna format atmayın formatla düzelmiyor başka bir hatası var'' diyorum onlar da elemanlar bakıyor onlar tespit eder diyorlar. üçüncüye gittiğinde de bu sefer ''kullanıcı darbesinden dolayı anakart hasar görmüştür, işlem yapılamaz'' diye rapor çıkartmışlar. o zaman o elemanlarınız başta niye demedi kullanıcı hatası diye. galiba hakem heyetince gideceğimi söyleyince bu sefer mecburen bunun bir yazılım hatası olmadığını kabul ettiler o zaman ilk iki seferinde aklınız nerdeydi ? ayrıca bu anakartın zarar görmesi o kadar kolay mı ? birkaç kere hafifçe çarptı sadece o da 10 cm falan yoktur pc den çıkarıp takarken. onlar böyle birşey yaptıysa nasıl ispatliycam durumu eğer yaptıkları ortaya çıkarsa zaten mahkemelik olucam ve dolandırıcılık davası olacak bu sefer. ancak ben yeter ki ispatlayabiliyim durumu onların uğraşmak istemediği kadar ben uğraşırım ve bu rezilliği internette herkese duyururum.

metin bey katılıyorum kesinlikle benim telefonun arızası hemen belli olan birşey değil, bazen 10-15 dk'da bir yapıyor bunu ama adamlar zahmet edip bakmıyorlar ve nasılsa yazılım hatasıdır diye yazılım atıp veriyolar ki 5 dakikalık bir format için 7-8 gün bekliyorsunuz sonra aynı hatayı yaptı diye gidiyorsunuz gene yazılım atıyorlar uğraştırabildikleri kadar uğraştırdıktan sonra suçu size atıyolar ve hiçbir hakkınızın olmadığını söylüyorlar. peki şimdi ben farklı sitelere onlarca mesaj atmadan ve bu rezilliği insanlara duyurmadan duracak mıyım acaba ? onlara kaybettireceğim itibar kaybı bir telefonun maddi değerinden çok daha fazla olmayacak mı ? ben yazarım hiç sorun değil ! nasılsa yeterince vaktim var ve hangi forum sitelerinda bloglarda aranıyor nerede çıkıyor biliyorum bu tür şeyleri. insanlar haklarını aramadıkça bu tür seviyesizliklere devam edecekler çünkü.

harun22

harun22

Üye
bu kvk gerçektende işini bilmiyor bende yeni telefon aldım n8 şarjı çabuk bitiyor sadece alo niyetine kullansam zar zor 2 günde bitiyor toplam en fazla 2 saat konuşma götürdüm pilinde arıza var diye adamlar ne varki yazılımda her telefona yazılım atmaları moda olmuş sanki yazılım atıp içindeki tüm bilgilerim silindi pilinde sorun yok test ok diyorlar şimdi hiç değişen birşey yok bu seferde götüreceğim tekrar yazılım derlerse kıyamet kopartırım orda ayrıca nokia kvk dan vazgeçmeleri gerekiyor çünkü adamlar yazılımla kafayı bozmuşlar yazılımı bizde atabiliriyoruz çocuk oyuncağı hiçbir şey anlamadım kvk dan

Katılıyorum. Telefonun teknik hatalarına bile yazılım atıyorlar. Düzelmeyeceğini bile bile yazılım atıyorlar başka hiç bişey yok.:angry: Ayrı arkadaşım sen hakem heyetine bütün olanları anlatırsan onlar sana yol gösterir. Bence sonuna kadar git bu işin. En azından belki bişeyleri değiştiriz böylelikle.:hmmm

emretrg

Üye
    Konu Sahibi
zaten kvk yı tanımam etmem ama tanımış oldum bu sayede teknosanın yüzünden biraz da onlar da yeteri kadar ilgilenmediler çünkü. bir de dalga geçer gibi not düşülmüş ''istenirse ücreti karşılığında değişim olur'' demişler. ne ücreti dedim yani bir fark vericez falan sandım önce ona da 468 milyon dediler. zaten telefon düşmüş heryede 430 liraya adamlar dalga geçiyor bi de ya o zaman ilk iki seferinde niye format atıyosun. madem kabul edeceksin yazılım hatası olmadığını. sanırım sırf bu yanlış yönlendirmelerinden dolayı da dava hakkımın olması gerekiyor. paranızla sizi rezil eden bir firma bu kvk.

metinakrep

Üye
ayrıca hakem heyetine gitmeden bildiğim kadarı ile aynı hatadan 3 dosya açılmış ise bu dosya yani formlar elinizde mevcutsa gidin benim arkadaş bu şekilde 3 ayrı telefon için para iadesi aldı fatura ibraz etmek sureti ile bende öyle yapacağım bir kere götürdüm 2 defa daha götüreceğim 3 dosya oldumu aynı hatadan paramı alayım ondan sonra kendime güzel bir telefon alırım onlar yazılım atmaya devam etsinler ayrıca nokia müşteri hizmetlerine daha önce mail attım sağolsunlar ertesi gün aradılar sorun pilde var kvkya götürün yenisi ile değişim yapılsın diye ama sonuç sıfır gene mail atacağım şu kvk dan vazgeçsinler

Burak

Üye
ben telefonumu sarjı cabuk bıtıyor dıye servıse verdım kvk ya. Ilk seferde batarya degıstı. Bı hafta sonra tekrar bitmeye basladı bida götürdüm gerı alırken verılen makbuzda yapılan ıslemler kısmında "guncel yazılım yuklendi test edildi" sımdı bunun benım sorunumla ne alakası var hıcbısey anlamadım. Acaba ucuz tel. Dıye gorup fazla ugrasmamak ıcın mı bole yapıyolar

emretrg

Üye
    Konu Sahibi
zaten kozyatağındaki kvk servisine durumu anlatmaya çalışırken de hep aynı şeyleri söylüyorlar bir kural belirlemişler elemanlar robot gibi onları anlatıp duruyor. zaten ben tartırşırken başka müşterilerin de dikkatini çekti ve onlar da kendi başına da bu durumun geldiğini söyledi ve internetten gördüklerim dışında hem teknosada hem kvk da bir sürü kvk mağduru gördüm. hep işi savsaklamışlar teknosadaki kadın bir de utanmadan diyor ki. gözden kaçmış olabilir yüzlerce telefon var. yüzlerce telefonun parası alınırken alınıyo ama satılan malın arkasında durulmuyo. şimdi teknosaya yaptığım gibi kvk için de bu rezilliği duyuruyorum ve onlara maddi karşılığı çok daha fazla olan ve düzeltemeyecekleri bir kampanya başlatıyorum. ne kadar çok insanı kvkdan vazgeçirebilirsem o kadar iyidir hem kvk'nın kazanmaması için hem de insanların büyük firma diye aldanıp mağdur olmamaları için.

Burak

Üye
kardes bende kozyatagı kvk ya verdım 2kez ama duzelmedı sorunum

Jetlak

Üye
sikayetimvar.com a yaz

emretrg

Üye
    Konu Sahibi
üçüncü kere aynı hatayı yaparsa bu sefer direkt tüketici hakem heyetine giderdin raporlarla. ancak benim hatam onlara bu durumu söylemem oldu söylemesem büyük ihtimalle gene yazılım atıp vereceklerdi şimdi aynı hatadan 3.kere yapıldı diye rapor verilmesin diye bana iftira attıklarını düşünüyorum yani kullanıcı hatasıdır yapamayız deyip işin içinden çıktılar akılları sıra daha bir saat içinde altı tane forum sitesine mesaj attım bunların ardı arkası kesilmeyecek blog sitesi de açıcam ve projemi tamamladıktan sonra sürekli kvk'ya mesaj atıcam. insanların bu firmanın ne olduğunu görmesi lazım.

şikayet var.com a yazdım zaten diğer şikayet sitelerine de yazıcam. bu iş benim elimden kurtulmaz onları yıpratmadan ve yüzlerce insana duyurmadan kesinlikle peşini bırakmam. çünkü yüzlerce telefon satıyolar ve karınları doymuş artık işleri savsaklıyorlar bu yüzden ancak görsünler bakalım uğraşmak nasıl oluyormuş zaten savcılıktan ihbarname de çektirdim akıllanmaları için daha ne yapayım bilmiyorum. benim kişi olarak kaybedecek sadece zamanım var çok sorun değil zaten bilgisayarda bayağı vakit geçiriyorum ama onlara kaybettireceğim itibar çok daha fazla olacak.

nalcam22

nalcam22

Üye
kvkya bişey göndermeyin osadece yazılım atar genpaya gönderin

Arkadaşım senin yerinde olsam tüketici derneğine giderim onlar sana avukat tutarlar dava açarsın ve bidaha nokıa almassın

emretrg

Üye
    Konu Sahibi
kvkya bişey göndermeyin osadece yazılım atar genpaya gönderin

Arkadaşım senin yerinde olsam tüketici derneğine giderim onlar sana avukat tutarlar dava açarsın ve bidaha nokıa almassın

Ben de öyle yapmayı düşünüyorum. Ancak sonuçta gene paranızla rezil olmuş oluyosunuz mahkeme falan derken aldığınıza pişman ettiriyo. Bu tabi ki mahkeme sonucuyla bitmeyecek bu ayıbı mümkün olduğunca fazla insana duyurucam.

emretrg

Üye
    Konu Sahibi
Bugün yeni bir site açtım bu rezilliği duyurmak için:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt