kvk hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aLli_28

aLli_28

Üye
    Konu Sahibi
kvk hakkında
Bu gün pazar acaba kvk açıkmıdır. Birde telefon fiyatları internet sitesindekiyle aynı mı?
Eğer uygun olursa bu gün gidip bakacağım.

safakk

safakk

Üye
Bu gün pazar acaba kvk açıkmıdır. Birde telefon fiyatları internet sitesindekiyle aynı mı?
Eğer uygun olursa bu gün gidip bakacağım.
açık olacağını pek zannetmiyorum ama istersenbir bak fiyat konusunda da hiç karşılaştırmadım ama herhalde aynıdır ama bence normal bir telefoncudan kvk garantili alsan daha ucuz bir fiyata bulabilirsin:oke:

aLli_28

aLli_28

Üye
    Konu Sahibi
açık olacağını pek zannetmiyorum ama istersenbir bak fiyat konusunda da hiç karşılaştırmadım ama herhalde aynıdır ama bence normal bir telefoncudan kvk garantili alsan daha ucuz bir fiyata bulabilirsin:oke:

Güven olur mu onlara bilmiyorum. Sağlam iş olsun diyorum.

safakk

safakk

Üye
Güven olur mu onlara bilmiyorum. Sağlam iş olsun diyorum.
güven olmaz ama kendini güvene alabilirsin bunuda kutusu açılmamış hatta kutusunun üstündeki şeffaf jelatini dahi duran bişi alırsan ve kutu içeriğini ekranını inceleyerek ve imeisini sorgulayarak temiz bir şekilde alabilirsin:oke:

aLli_28

aLli_28

Üye
    Konu Sahibi
güven olmaz ama kendini güvene alabilirsin bunuda kutusu açılmamış hatta kutusunun üstündeki şeffaf jelatini dahi duran bişi alırsan ve kutu içeriğini ekranını inceleyerek ve imeisini sorgulayarak temiz bir şekilde alabilirsin:oke:

ben gempa veya kvkdan alayım en sağlamı o.

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Kvk açık mıdır derken teknik servisse hayır kapalı.

Şayet kvk'lı cihaz satan bayilerden bahsediyorsanız heryerde açıktır
:spr

Ozan

Ozan

Admin
KVK gereksiz pahalıdır çünkü toptan satıcıdır siz gidip perakende alıyorsunuz, iyi telefon magazaları toptan alıyor aynı malı ondan ucuza satıyor, bence telefon satıcılardan alın fakat alcaginiz şahsa söyleyin jiletinli olacak kutu yani hiç açılmamış olacak o da peki diyip size sıfır telefon getirecek önünüze bunun kvk daki üründen hiçbi farkı yoktur tabi illa çok para ödicem derseniz farketmez :)

Teknik servisler kapalı bugun, kvk noktaları da kapalı sadece kvk dan ürün alıp satan telefon bayileri açıktır.

ouSahin

ouSahin

Üye
Gempa buqün kapalı Kvk yı bilmiorum..

aLli_28

aLli_28

Üye
    Konu Sahibi
Ben kvk bayisinden almakta ısrarlıyım.Telefonda fabrika hataları çıkabiliyor. En azından bi sorun çıkarsa kvk daha duyarlıdır. Hem bilirim o telefon satıcılarını. İnsanın ağzından burnundan getiriyorlar bi sorun çıkarsa.

Kvk nin sitesinden baktım telefonun fiyatı uygun. Acaba kvk ana bayisinden de telefon aynı fiyata mıdır? Cevabını merak ettiğim asıl soru bu. W810i alacağım. Fiyatı 420 YTL civarı.

Cevap veren arkadaşlara da teşekkür ederim.

aLli_28

aLli_28

Üye
    Konu Sahibi
Telefonu bu gün aldım 420 ytl ye. Mp3 atıyorum şimdi. Aktarım hızı çok yavaş normalmidir bu?

M@xWeL

Üye
ne aldın ?

Ozan

Ozan

Admin
Hayırlı olsun .
Aktarım Sony Ericsson larda yavaştır biraz nokia yada samsung hızı bekleme :)

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
370 Liraya nettende alabilirdiniz. Keza ben 1.5 ay önce 410 YTL'ye aldım Genpadan.

Hayırlı olsun :spr

aLli_28

aLli_28

Üye
    Konu Sahibi
ναη_нσιנ∂σηк;443081' Alıntı:
370 Liraya nettende alabilirdiniz. Keza ben 1.5 ay önce 410 YTL'ye aldım Genpadan.

Hayırlı olsun :spr

Valla iyi almışsın. Keşke bende netten alsaydım.

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Ben birde dışarıdan bayiden almıştım 410 Liraya. :sn:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt