açık olacağını pek zannetmiyorum ama istersenbir bak fiyat konusunda da hiç karşılaştırmadım ama herhalde aynıdır ama bence normal bir telefoncudan kvk garantili alsan daha ucuz bir fiyata bulabilirsinBu gün pazar acaba kvk açıkmıdır. Birde telefon fiyatları internet sitesindekiyle aynı mı?
Eğer uygun olursa bu gün gidip bakacağım.

açık olacağını pek zannetmiyorum ama istersenbir bak fiyat konusunda da hiç karşılaştırmadım ama herhalde aynıdır ama bence normal bir telefoncudan kvk garantili alsan daha ucuz bir fiyata bulabilirsin![]()
güven olmaz ama kendini güvene alabilirsin bunuda kutusu açılmamış hatta kutusunun üstündeki şeffaf jelatini dahi duran bişi alırsan ve kutu içeriğini ekranını inceleyerek ve imeisini sorgulayarak temiz bir şekilde alabilirsinGüven olur mu onlara bilmiyorum. Sağlam iş olsun diyorum.

güven olmaz ama kendini güvene alabilirsin bunuda kutusu açılmamış hatta kutusunun üstündeki şeffaf jelatini dahi duran bişi alırsan ve kutu içeriğini ekranını inceleyerek ve imeisini sorgulayarak temiz bir şekilde alabilirsin![]()

ναη_нσιנ∂σηк;443081' Alıntı:370 Liraya nettende alabilirdiniz. Keza ben 1.5 ay önce 410 YTL'ye aldım Genpadan.
Hayırlı olsun![]()