Satılık KVK GUVENCELI SAMSUNG GALAXY S3 SATILIK(SAKARYA)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dogankara54

dogankara54

Üye
    Konu Sahibi
KVK GUVENCELI SAMSUNG GALAXY S3 SATILIK(SAKARYA)
Arkadaslar Samsung galaxy s3 16 ay garantisi vardır telefonun sol ust tarafından soyuk var telefon paralel italat degil Turkcell den alinma IMEI isi samsung a kayıtlıdır fatura yoktur gidip samsung dan kontrol ederiz inanmazsınız IMEI den bakılıyor Türkiye alınımı olduğu için hala fiyatı samsung da 1.200 tl dir onun için fiyatı 600 tl ye satacam yanında kaplık ve kılıfları hediye bu arada KVK guvencelidir(Takas Yoktur)

Sakarya da oturuyorum o tarafta oturanlar varsa elden teslim vermeyi düşünüyorum.

Resimleri

EVET ARKADASLAR ALACAKLAR YORUM YAPARSA SEVINIRIM :)

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Reşwan

selim 46

Üye
bu forumda ilk defa s3ü bu kadar ucuz satan gördüm

selim 46

Üye
anlamadım

dogankara54

dogankara54

Üye
    Konu Sahibi

selim 46

Üye
pazarlık payı koymayıpta satanda gördüm daha bir senelik değil herhalde

selim 46

Üye
makul bir fiyat telefoncular bu fiyata almaz mı

dogankara54

dogankara54

Üye
    Konu Sahibi
makul bir fiyat telefoncular bu fiyata almaz mı
En fazla 500 oda seydrn dolayi dustu paralel ithalat telefonlar cok ama benim ki saf Türkiye kayitli yani samsung turkiye guvenceli ve kvk suan ki fiyati 1.200 tl benimkinin paralel ithalatlilar 900 -1000 tl ama garanti olarak benimki daha iyi anlatabildiysem ;)

selim 46

Üye
o kadarını biliyoruz bundan tam bir sene önce 2. eli 900 liraydı tabi telefoncunun verdiği fiyat bir sene sonra 300 düşer herhal:sirit:

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Cihaz fotoğraflarını kutu içeriği ile beraber buraya eklemelisiniz İlan kuralları gereği.

dogankara54

dogankara54

Üye
    Konu Sahibi
Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Resim upload vs adreslere yükleyip linkleri istenen yere ekleyebilirsin.

dogankara54

dogankara54

Üye
    Konu Sahibi
Resim upload vs adreslere yükleyip linkleri istenen yere ekleyebilirsin.
Admim bey sağolun attım :)Arkadaslar en son pazarlık payı olarak 50 TL iner yani 550 TL olur

• Beğen
Tepkiler: Reşwan
sawbaba54

sawbaba54

Üye
Kardeşim k8nu güncel mi telin bit sıkıntısı var mı sayaç 0 mı :))

dogankara54

dogankara54

Üye
    Konu Sahibi
sawbaba54

sawbaba54

Üye
Numaranı yazarmısın özelden

Son düzenleme:
messhn

messhn

Üye
Arkadaslar Samsung galaxy s3 16 ay garantisi vardır telefonun sol ust tarafından soyuk var telefon paralel italat degil Turkcell den alinma IMEI isi samsung a kayıtlıdır fatura yoktur gidip samsung dan kontrol ederiz inanmazsınız IMEI den bakılıyor Türkiye alınımı olduğu için hala fiyatı samsung da 1.200 tl dir onun için fiyatı 600 tl ye satacam yanında kaplık ve kılıfları hediye bu arada KVK guvencelidir(Takas Yoktur)

Sakarya da oturuyorum o tarafta oturanlar varsa elden teslim vermeyi düşünüyorum.

Resimleri

EVET ARKADASLAR ALACAKLAR YORUM YAPARSA SEVINIRIM :)
Güncelse cihaza talibim iletişim tel pm halledelim hemen alışverişi

dogankara54

dogankara54

Üye
    Konu Sahibi
Güncelse cihaza talibim iletişim tel pm halledelim hemen alışverişi
Konu guncel kardea sen iletisim bilgilerini bi mesaj olarak at bana cunku bir kisiden haber bekliyorum ona gore de sana donecem yada haber verecem olur bi sen sakaryalimisin ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt