Kvk Değişim Kararı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

00017

Üye
    Konu Sahibi
Kvk Değişim Kararı
:deal:Slm Arkadaşlar 22.07.2009 tarihinde NOKIA 5610 XPRESS MUSIC tlf cep telefonu bayisine servis için bıraktıp kvk kozyatağı bayisine girişi 29.07.2009 tarihinde kayıt edilmiş daha sonra kvk kartal bayisine girişi 31.07.2009 bu gün sonunda ( 02.09.2009) 30 iş günü doluyor dün yani 01.09.2009 tarihinde telefonun değişimine kara verilmiş kvk stoklarında olmadığından değişim işlemi kvk stoklarına girdiğinde işlem yapılacakmış ( telefonun değişim kararı verirken her hangi bir şey sormadılar bana para iadesi veya değişim gibi)
Telefon kvk stoklarına ne zaman girecek belli değil bu durumda
Telefonun için para iadesi almam için ne yapmam gerekir
Bu durum hakkında bilgisi olan veya başına aynı durum gelen arkadaşlar cevap yazarlarsa sevinirim
Hayırlı Ramazanlar

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Bende de aynı sorun olmuştu 2 sene önce
Telefon arıza verdi ve 45-50 iş günü boyunca geri gelmedi ve bizde muhattap birini aradık biz o telefonu artık istemiyoruz fatura fiyatını hesabıma aktarın dedik, paramızı iade ettiler

mmzzkk

mmzzkk

Üye
arkadaşım ben 25.07.2009 tarihinde n81 i verdim.. Parça bekleniyordu.. parça gelmiş fakat 30 iş gününü geçtiği için para iadesi istedim.. para iadesi yapamayız dediler..peki dedim değişim??.. onlarda nokia parça geldiği için değişim yapmaz ama tüketici haklarına başvurursanız %100 kazanırsınız dediler.. şuan onlarla uğraşıyorum.. keşke parai iadesi olsa ama sanmıyorum..

00017

Üye
    Konu Sahibi
B 10.09.2009 cep telefonu para iadesi işlemi için tüketici hakem heyetine başvuruda bulundum ( Cep telefonu Kvk kayıt 29.07.2009 37 ( bu günle birlikte) iş günü geçmiş bulunmakta değişim onayı alınmasına rağmen ürün kvk stoklarında olmadığında ürün değişim işlemi yapılmamaktadır umarım tüketici hakem heyeti yoluyla istediğim sonucu alabilirim)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt