kuzenimin civcivi :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

*esra_r*

Üye
    Konu Sahibi
kuzenimin civcivi :)

ouSahin

ouSahin

Üye
çok tatlıı :utan

ama ben sevmem..:oke:

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Bu Civ Civ Simdiye Büyümüştür Kesip Taze Taze Yiyelim Mi? :ehe

xbetterx

xbetterx

Üye
ahahaha olabilir tabi gözleri kaymış :D

CoYoTe®

CoYoTe®

Üye
Çok Tatlı Bir Civciv...İnanırmısın Esra Civcivden Bile Korkarım...Heralde Hayvan Fobim Var:D...Civciv Koşsa Arkamdan Kaçarım O Derece Yani:D:D:D

leiche

leiche

Emekli Yönetici
küçüklüğüm geldi aklıma bende beslerdim

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
dreamgirls

dreamgirls

Üye
çok düşünceli gördüm ben bu civcivi... naptınız da civcivcik kara kara düşünüyo...:P:
yaa yazın benimde bi civcivim vardııı... çok tatlı, aynı böle sapsarıdı..
kardeşimde alıştırmıştı onu, pıt pıt pıt nereye gidersek peşimizden gelirdi... boynumda, saçlarımın arasında uyumayı çok severdi. son zamanlarda beni annesi sanmaya başlamıştı :) ama öldü yavrum...:( ühü ühüüü

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
çok düşünceli gördüm ben bu civcivi... naptınız da civcivcik kara kara düşünüyo...:P:
yaa yazın benimde bi civcivim vardııı... çok tatlı, aynı böle sapsarıdı..
kardeşimde alıştırmıştı onu, pıt pıt pıt nereye gidersek peşimizden gelirdi... boynumda, saçlarımın arasında uyumayı çok severdi. son zamanlarda beni annesi sanmaya başlamıştı :) ama öldü yavrum...:( ühü ühüüü

Terminatör gibisin sende Gülesin :naughty:
Muhabbet kuşun vardı oda ölmüştü demi? :allalla:

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Tam Terminatör Yok Edicisin Haa. Sakın Manisa Buluşmasında Gülesin'le Tokalaşmayın Yoksa Sizide Ote Tarafa Postalar Benden Söylemesi.

FerreT

FerreT

Üye
Bildiğimiz civciv diğerlerinden ne farkı var :pro2:

dreamgirls

dreamgirls

Üye
Tam Terminatör Yok Edicisin Haa. Sakın Manisa Buluşmasında Gülesin'le Tokalaşmayın Yoksa Sizide Ote Tarafa Postalar Benden Söylemesi.

ya ben napim, ömürleri bitmiş...:(:(:agla
arkadaşlar korkmayın, 2 defa izmir buluşmasına katıldım, tokalaştığım hiç kimseye bişi olmadı... :naughty::ehe

FerreT

FerreT

Üye
tamam bende düşüncemi dile getirdim..böyle düşündüm böyle cevap verdim..bana ilginç bi civciv gibi gelmediki :)

dreamgirls

dreamgirls

Üye
tamam bende düşüncemi dile getirdim..böyle düşündüm böyle cevap verdim..bana ilginç bi civciv gibi gelmediki :)
e ilahi FerreT... 4 bacaklı civciv bekliyodun sanırım...:ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt