katılmıyorumm..resim çekildikten en geç 1 hafta sonra bu civciv ölmüştür..Bu Civ Civ Simdiye Büyümüştür Kesip Taze Taze Yiyelim Mi?![]()

Çok Tatlı Bir Civciv...İnanırmısın Esra Civcivden Bile Korkarım...Heralde Hayvan Fobim Var...Civciv Koşsa Arkamdan Kaçarım O Derece Yani
![]()

ama öldü yavrum...
ühü ühüüüçok düşünceli gördüm ben bu civcivi... naptınız da civcivcik kara kara düşünüyo...
yaa yazın benimde bi civcivim vardııı... çok tatlı, aynı böle sapsarıdı..
kardeşimde alıştırmıştı onu, pıt pıt pıt nereye gidersek peşimizden gelirdi... boynumda, saçlarımın arasında uyumayı çok severdi. son zamanlarda beni annesi sanmaya başlamıştıama öldü yavrum...
ühü ühüüü

evet, kuşum, kuşum... prensesim geçen hafta öldüüüTerminatör gibisin sende Gülesin
Muhabbet kuşun vardı oda ölmüştü demi?![]()

*esra_r* 'ın kuzeni nin olmasıı...Bildiğimiz civciv diğerlerinden ne farkı var![]()

Şaka yapıyorsun herhalde?![]()

Yok Kardeşim Hakkatende Korkuyorum![]()

Tam Terminatör Yok Edicisin Haa. Sakın Manisa Buluşmasında Gülesin'le Tokalaşmayın Yoksa Sizide Ote Tarafa Postalar Benden Söylemesi.

Bildiğimiz civciv diğerlerinden ne farkı var[/quote
paylaşmak istedim nie öle dedin ki![]()
e ilahi FerreT... 4 bacaklı civciv bekliyodun sanırım...tamam bende düşüncemi dile getirdim..böyle düşündüm böyle cevap verdim..bana ilginç bi civciv gibi gelmediki