neden öğretmişti :naughty:
.BlueTR Üye jackalmami' Alıntı: neden öğretmişti Genişletmek için tıkla ... hiç bi aralar bayağı iyi arkadaştık.Anlarsın ya yolunda ilerliyoduk ama taşındılar
jackalmami' Alıntı: neden öğretmişti Genişletmek için tıkla ... hiç bi aralar bayağı iyi arkadaştık.Anlarsın ya yolunda ilerliyoduk ama taşındılar
Yunkaai Üye jackalmami' Alıntı: confok gunfuzel onfolunfuyor anfama minfilet anfanlanfamınfıyor nenfe denfedinfiğinfini parispartepardiparğin pargiparbi parkoparnuparşaparbiparliparyorparsun ohhhh parbi paranparda pargelpardi parakparlıparma Genişletmek için tıkla ... Hiç bilmediğim halde ilk satırı anladım
jackalmami' Alıntı: confok gunfuzel onfolunfuyor anfama minfilet anfanlanfamınfıyor nenfe denfedinfiğinfini parispartepardiparğin pargiparbi parkoparnuparşaparbiparliparyorparsun ohhhh parbi paranparda pargelpardi parakparlıparma Genişletmek için tıkla ... Hiç bilmediğim halde ilk satırı anladım
berky41 Üye codblackops2' Alıntı: Cik Cik Bakın ben biliyorum Genişletmek için tıkla ... oğrenmişsin aferin. Cik cik cik
codblackops2' Alıntı: Cik Cik Bakın ben biliyorum Genişletmek için tıkla ... oğrenmişsin aferin. Cik cik cik
cukuleaks Üye Bende biliyorum ama benimkisi farklı galba Sana negededigilerdege segen bögöyle yagapadagıdın Böleydi sanırsam
Bende biliyorum ama benimkisi farklı galba Sana negededigilerdege segen bögöyle yagapadagıdın Böleydi sanırsam