Kurtuluş40_Belle v3.5 için Qwerty klavye.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
distakjo

distakjo

Üye
    Konu Sahibi
Kurtuluş40_Belle v3.5 için Qwerty klavye.
Arkadaşlar Kurtuluş abinin son bellesinde güzel bi üşerty kalvye var, ama bu bazı arkadaşlarımızın hoşuna gitmemiş. Konuda yazdım fakat millet görmüyor ve de sırf bu kalvyeyi beğenmediği için flash atmıyorlar. Bu arkadaşlar için werty kalvye dosyalarını veriyorum. Alttaki dosyayı indirip c: nin içine kopyalasınlar yeter. Ya da içindeki 2 dosyayı c:/resource/plugins dosyası içine kopyalarlarsa kalvye düzelir. Bişey değil :)

Alternatif link:

Edit: Özür diliyorum v3.5 değil buradaki Konu için olacak. :)

• Beğen
Tepkiler: n000k ve xxSadrazamxx

Otuz

Üye
sadece klavye ile bitmiyor içinde bir kaç tanede saçma sapan program var ne olduğunu anlamadım sinirlendim reisinkini yukledim daha sade ve daha seri geldi bana

xxSadrazamxx

xxSadrazamxx

Üye
teşekkürler

idris-tolar

idris-tolar

Üye
Arkadaşlar Kurtuluş abinin son bellesinde güzel bi üşerty kalvye var, ama bu bazı arkadaşlarımızın hoşuna gitmemiş. Konuda yazdım fakat millet görmüyor ve de sırf bu kalvyeyi beğenmediği için flash atmıyorlar. Bu arkadaşlar için werty kalvye dosyalarını veriyorum. Alttaki dosyayı indirip c: nin içine kopyalasınlar yeter. Ya da içindeki 2 dosyayı c:/resource/plugins dosyası içine kopyalarlarsa kalvye düzelir. Bişey değil :)

Alternatif link:

Edit: Özür diliyorum v3.5 değil buradaki Konu için olacak. :)

klavye hoşunuza gitmez ,istediğinizi yüklersiniz, forumda bolca klavye var.. ama var olan bir klavye yi düzeltmenin neresi mantıklı...:vur

baykep

Üye
dosyaları nereye yüklüyoruz

synergy11

synergy11

Üye
bu linkte kırılmış bu ne arkadaş :D

ewsel

ewsel

Üye
ohbeee düzelttim :) çok tşkler...

yutkun

yutkun

Üye
eline saglık teşekkürler

otostopçu

otostopçu

Üye
klavyede ı harfi varmı bütün klavyelerde ı harfi i olarak gözüküyor

n000k

n000k

Üye
saol kardeşim işime yaradı :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt