Kurtulus40&delight belle font degisimi anlatimi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Kurtulus40&delight belle font degisimi anlatimi
Arkadaslar mujde Fonts degistirmeyide cozdum.anlaticaklarimi iyice okur ve uykularsaniz yapamamaniz imkansiz sahsim tarafindan denendi ve uygulandi.
Lutfen belle'de yok olmaz yok hata gibi sozler istemiyorum.
Belle'yi benim sayfadan indirip kuranlar icin anlatiyorum.
Cunku onda uygulandi sonuc basarili.

Anlatim:
Once kullanmak istediginiz Fonts x-plorer dosya yoneticisiyle C:\resource\fonts\ icine ekteki Fonts atin.

Ardindan C:/private/10003a16/ lfonts dosyasina gidin bir kopyasini E hafizaya yada F ye alin tekrar donuste gerekli.

Simdi с:/private/10003a16/ lfonts-bunu silin ve telefonu yeniden baslatin.

Begenmezseniz kopyasini aldiniz dosyayi ayni yere atin C:/resource icinden fonts silin silinmezse tekrar baslatip silin.0

olumlu ve uygulandi.

Not:Bu anlatim sadece C hafizasi icindir ve burdaki Belle kullanilarak yapildi.E yada F kullanilmamaktadir.

Kurtulus&delight link: Belle v3.3

Fonts link:

• Beğen
Tepkiler: >Lips Of AngeL< ve polluxea♪

bekir23

Üye
kurtuluş arkadaşım bende c resource var fonts diye klosör yok ben ne yapmamlazım.

XII_Turkey

XII_Turkey

Üye
hocam ben o reseurce dosyalarında oynama yapamıyorum belle olmasına rağmen.rompatcher yükledim açılınca tel resetleniyor.sorun nedir

gurkan0484

gurkan0484

Üye
teşekkürler

meletim

meletim

Üye
C:\resource\fonts hocam bu font klasörü gözükmüyor c de .??

meletim

meletim

Üye
hocam şuna bir el atsan !!

hizan

hizan

Üye
orada görünmeyebilir siz oraya taın tali kapatıp açın yeter

najanaja

najanaja

Üye
peki normal belle ve normal yolla hackli yani hackli yazılım deil işe yaramıyomu denedim işe yaramadı bütün dediklerini aynen yaptım kapadım açtım font hala aynı.

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
teşekkürler

tugrul_27

tugrul_27

Üye
kurtuluş usta eline sağlık orjinal bellede olumlu sonuç

joe_cenk

joe_cenk

Üye
biraz karışık

hacırüstem

hacırüstem

Üye
gardaş teşekkürler...

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
Şimdi asıl sorun şu bende c nin içindeki resource klasöründe fonts klasörü yok bende z nin içinde bahsedilen klasör onada erişemiyorum hiç bir şekilde cihaz hackli olmasına rahmen belle de adam gibi font değişimi nasıl yapılır bilen yok mu ...

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Şimdi asıl sorun şu bende c nin içindeki resource klasöründe fonts klasörü yok bende z nin içinde bahsedilen klasör onada erişemiyorum hiç bir şekilde cihaz hackli olmasına rahmen belle de adam gibi font değişimi nasıl yapılır bilen yok mu ...
telefon hackli olsada Z icine erisim mumkun degil yanlizca ordakileri kopya alabilirsiniz birseyler ekleme yapilamaz.
C resource icinde fonts olamaz degisim icin siz ekliyceksiniz.

vcihan

vcihan

Üye
teşekkürler güzel paylaşım

TT1903

TT1903

Üye
Hackli olması şart mı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt