Kurtuluş40
Emekli Yönetici
Kurtulus40&delight belle font degisimi anlatimi
Arkadaslar mujde Fonts degistirmeyide cozdum.anlaticaklarimi iyice okur ve uykularsaniz yapamamaniz imkansiz sahsim tarafindan denendi ve uygulandi.
Lutfen belle'de yok olmaz yok hata gibi sozler istemiyorum.
Belle'yi benim sayfadan indirip kuranlar icin anlatiyorum.
Cunku onda uygulandi sonuc basarili.
Anlatim:
Once kullanmak istediginiz Fonts x-plorer dosya yoneticisiyle C:\resource\fonts\ icine ekteki Fonts atin.
Ardindan C:/private/10003a16/ lfonts dosyasina gidin bir kopyasini E hafizaya yada F ye alin tekrar donuste gerekli.
Simdi с:/private/10003a16/ lfonts-bunu silin ve telefonu yeniden baslatin.
Begenmezseniz kopyasini aldiniz dosyayi ayni yere atin C:/resource icinden fonts silin silinmezse tekrar baslatip silin.0
olumlu ve uygulandi.
Not:Bu anlatim sadece C hafizasi icindir ve burdaki Belle kullanilarak yapildi.E yada F kullanilmamaktadir.
Kurtulus&delight link: Belle v3.3
Fonts link:
Lutfen belle'de yok olmaz yok hata gibi sozler istemiyorum.
Belle'yi benim sayfadan indirip kuranlar icin anlatiyorum.
Cunku onda uygulandi sonuc basarili.
Anlatim:
Once kullanmak istediginiz Fonts x-plorer dosya yoneticisiyle C:\resource\fonts\ icine ekteki Fonts atin.
Ardindan C:/private/10003a16/ lfonts dosyasina gidin bir kopyasini E hafizaya yada F ye alin tekrar donuste gerekli.
Simdi с:/private/10003a16/ lfonts-bunu silin ve telefonu yeniden baslatin.
Begenmezseniz kopyasini aldiniz dosyayi ayni yere atin C:/resource icinden fonts silin silinmezse tekrar baslatip silin.0
olumlu ve uygulandi.
Not:Bu anlatim sadece C hafizasi icindir ve burdaki Belle kullanilarak yapildi.E yada F kullanilmamaktadir.
Kurtulus&delight link: Belle v3.3
Fonts link:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bu arada telefon CFW sürüm