Kurtlar Vadisi

Sponsorlu Bağlantılar

Fatic

Fatic

Üye
bu dizide kurtlarin isi ne.
kazara gorunse polat onlarida oldurur.
kendisinden baska basrol oyuncusu olmasini istemezdi. dunya sanki onun etrafinda donuyor saniyordu halen oylemi
Oyle bi olay yok adam basrol ve senarist ne yazarsa onu oynuo kendi egosunu tatmin ettiğini düsunmuyorum.

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Oktay kaynarcanın diziden çıkarılmasının tek sebebi iyi oyunculuğu yüzünden ana karakterin önüne geçiyordu yoksa necati şaşmazın bi art niyeti yok senaristlerin düşüncesine bağlı böyle değişimler :oke:

Emrgncy

Emrgncy

Üye
La takip edenler bile ne olup bittiğini anlamıyor, sen özetle mi anlıyacan :ehe

• Beğen
Tepkiler: maviyesil1 ve Enes
maviyesil1

maviyesil1

Üye
    Konu Sahibi
:tşk:
mesajlarimla fazla karıştırmayayım. Size iyi seyirler. Sanki senaristle bir yakınlığı vardı. Senarist Raci Sasmaz gibi aklımda kaldı.(Yinede emin değilim.)

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
yapımcı o da :oke:

maviyesil1

maviyesil1

Üye
    Konu Sahibi
:oke:bu konu kapanabilir. Anlamam gerekeni anladım. Uzun yıllar devam eden diziler hakkında bir elestiri , yorum , tiye almak , karsı bir gorus bildirmek ve benim gibi ozetlemelerini istemek buyuk bir hata yapmıs olur. Kırılmaca darılmaca yok. Yanlıs anlasılmasın ama macera entrika olsun diye uzun suren dizilerde sacmalamak abartmak vs... Normaldir. Cunku 5 10 bolum sonra kimse o abartıyı hatırlamaz onemsemez. Arka sokaklar dizisindeki gibi

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
kurtlar vadisinde ali diye biri vardı ona ne oldu

maviyesil1

maviyesil1

Üye
    Konu Sahibi
9 sene oldu. Seyretmedim. Ali dediğin buyuk olasilikla oldurulmustur. Yada polatın ozel yetistirilmek uzere devletin gizli teskilati tarafından kacırılmadan onceki adida aliydi. Hangi aliyi soruyon.

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
9 sene oldu. Seyretmedim. Ali dediğin buyuk olasilikla oldurulmustur. Yada polatın ozel yetistirilmek uzere devletin gizli teskilati tarafından kacırılmadan onceki adida aliydi. Hangi aliyi soruyon.
gazyağ ali gibi bişeydi

maviyesil1

maviyesil1

Üye
    Konu Sahibi
galiba dediğin adam oldureceği adamları yakarak olduren. Cakmakla oynayan yardımcısına neyle olumu hak etti. Veya neyi hakediyor. Buna benzer bir laf soyluyordu. Genelde yanmayı deyince adamları yakarak olduruyordu. Memati onu 2 defa yaktı. 1. Yandı kurtardılar. 2. Yandığında kurtarmasınlar diye memati tek basına once yaktı sonra toprağa gomdu. O aralar polat haloyla takılıyordu. Ara sıra denk gelince gozum kaydığınca seyretmistim. :ehe

Takipçi Satın Al

Üst Alt