Nokia Satiliyormus En Azindan Belirli Bir Kismi (guncelemeler hayal oldu ozaman)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
KacakMazot

KacakMazot

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Satiliyormus En Azindan Belirli Bir Kismi (guncelemeler hayal oldu ozaman)
arkadaslar maxicepteki bir habere gore nokia microsoft'ta satilicakmis yetkililer kesin bir dille hayir demisler ama el altindan bu is suruyormus. ozaman zaten yapilisi bile olay olan bu maemo ve meego kesin bir sekilde bitti demektir. yeni guncellemeler gelmicek ozaman. baska bir haberdede nokiadan meego'ya sonuna kadar destek diye yazilmis, ben n9 almayi cok istiyordum ama ingilterede nokia n9 satmama karari almis hangi mantikla bilmiyorum :( :( ebay satiyor ama cok pahali :D ben operator araciligiyla almayi dusunuyordum ki bu haberi okuyunca cok uzuldum n9 'un sonuda n950 gibi olucak. tamam gelistiriciler oldugu gibi devam ediyorlar ama hic birsey resmi guncelleme gibi olmaz sanirim. gerci konusmak icin biraz erken ama yinede benim dusuncelerim bunlar.

not: n9 haricinde onerebileceginiz bir telefon varmi. bir ara yine paylasimda bulunmustum maemo bolumunde htc sensation xl yada galxy s2 diye bunlardan birini alicaktim ama oda yalan oldu simdilik arayis icindeyim.

satilan bolum akilli telefon bolumu ona gore bilginiz olsun. zaten geriye birsey kalmiyoki :D :D

pRime.

pRime.

Üye
Şunu anlamalısınız, nokia n9'u geliştiren departman aynen işine devam edecek yani n9'a olan desteğin çekilmesi söz konusu değil. Öyle olsaydı pr 1.1 güncellemesi çıkmaz, pr 1.2 güncellemesi duyrulmazdı!

KacakMazot

KacakMazot

Üye
    Konu Sahibi
evet dogru ama satilma haberi yeni cikti yani guncellemeden cok sonra.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt