Kürtaj Anı.

Sponsorlu Bağlantılar

capadent

Üye
inanmayın oğlum böyle şeylere .bu köpek cenini.insan değil.insana 4 aylıkken ruh üflenir.o zamana kadar ortada insan yoktur.bir et parçasıdır.kürtajı savunduğumu sanmayın sakın sadece yazının ve fotonun saçmalık olduğunu söylüyorum.

Enes

Enes

Üye
inanmayın oğlum böyle şeylere .bu köpek cenini.insan değil.insana 4 aylıkken ruh üflenir.o zamana kadar ortada insan yoktur.bir et parçasıdır.kürtajı savunduğumu sanmayın sakın sadece yazının ve fotonun saçmalık olduğunu söylüyorum.

köpek mi :blink:

N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye
ne köpeği yahu google görsellerde aratın kürtaj diye hatta daha kötü resimlerde var :hmmm

seribro

seribro

Üye
tecavüzü kader olarak gören ve bunu tanrının bir sınavı olarak gören insanlar, tecavüze uğrayan da hareketlerine dikkat etsin diyen insanlar, aklım havsalam almıyor bunları yaşamadan yaşayan insanlar hakkında nasıl yorum yapabiliriz ki onları nasıl yargılayabiliriz ki illaki başımıza gelmesi mi gerekiyor ki anlayalım

Enes

Enes

Üye
ayrıca bi yorum vardır belki diğer dinlere mensup insanlar da var neden ben müslümanım diye üsütne basa basa söylüyorsun bunu diye araştırdım Meksika ve brazilya katolik hristiyan ve kürtaj yasak bu da düşündürücü olsa gerek demek ki sadece müslümanlıkta değil. ayrıca bu konuyu dine çekiyorsun diye kızıyorsunuz ya yorumlamada baz alacağımız kıstas din değil de ne olmalı merak ediyorum

lgkg300

lgkg300

Üye
"İzmir'de bir grup kadın, kürtaj haklarının ellerinden alınmaması için eylem yaptı. İzmir Kadın Platformu altında toplanan yaklaşık 100 kadın, sloganlar atarak kürtaj tartışmalarına tepki gösterdi. Grup adına basın açıklaması yapan Gülizar Aytekin Al, "Doğum kontrol ve kürtaj hakkı kendi bedenimiz üzerindeki egemenlik hakkımızın bir parçasıdır. Kadın bedeni üzerinde ne erkeğin, ne devletin ne de toplumun her hangi bir tasarruf hakkı yoktur." dedi. Kürtajın cinayet olmadığını savunan Al, kürtajı yasaklamanın kadın ölümlerini artıracağını iddia etti. Kürtajı cinayet olarak görenlerin, Türkiye'de her gün işlenen kadın cinayetlerini görmesi gerektiğini belirten kadınlar, doğurup dogurmayacaklarına, kaç çocuk doğuracaklarına kendilerinin karar vereceğini kaydetti. 'Kürtaj değil, Uludere cinayettir', 'Direnen kadınlar kürtajı yasaklatmayacak', 'Bedenimiz bizimdir' şeklinde pankartlar taşıyan kadınlar, oturma eylemi yaptıktan sonra olaysız şekilde dağıldı."
Kaynak:cha

- - - Eklendi - - -

bu haberi duyunca şok oldum. Biz onları savunmak için onlara zarar gelmemesi için, onlar mağdur olmasın diye cedelleşirken onlar "beden bizim" dir diyerek kürtaj için eylem yapıyorlar
Sanki kendimiz için düşünüyoruz. Sizi düşündüğümüz için bunları söylüyoruz, siz böyle eylem yaparsanız daha çok bıçak altına yatarsiniz

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 166392
minoo

minoo

Üye
"İzmir'de bir grup kadın, kürtaj haklarının ellerinden alınmaması için eylem yaptı. İzmir Kadın Platformu altında toplanan yaklaşık 100 kadın, sloganlar atarak kürtaj tartışmalarına tepki gösterdi. Grup adına basın açıklaması yapan Gülizar Aytekin Al, "Doğum kontrol ve kürtaj hakkı kendi bedenimiz üzerindeki egemenlik hakkımızın bir parçasıdır. Kadın bedeni üzerinde ne erkeğin, ne devletin ne de toplumun her hangi bir tasarruf hakkı yoktur." dedi. Kürtajın cinayet olmadığını savunan Al, kürtajı yasaklamanın kadın ölümlerini artıracağını iddia etti. Kürtajı cinayet olarak görenlerin, Türkiye'de her gün işlenen kadın cinayetlerini görmesi gerektiğini belirten kadınlar, doğurup dogurmayacaklarına, kaç çocuk doğuracaklarına kendilerinin karar vereceğini kaydetti. 'Kürtaj değil, Uludere cinayettir', 'Direnen kadınlar kürtajı yasaklatmayacak', 'Bedenimiz bizimdir' şeklinde pankartlar taşıyan kadınlar, oturma eylemi yaptıktan sonra olaysız şekilde dağıldı."
Kaynak:cha

Katiliyorum. Istanbul'da olsa ayni eylem, ben de katilirim. Bir kac arkadas "arastirdim Hristiyan ulkelerde de varmis, bizde neden......" Seklinde bir yorum yapmis. Neden sadece devletin isine gelen konularda karsilastirma yapiliyor? Avrupa'da ya da Hristiyan bir cok ulkede neler serbest de bizde 'dinen caiz degil' diye bir cok sey yasak onu bir arastirin, isinize geleni degil. Yasaklanmasi sacmalik. Sonucta hic bir bayan zorla kurtaja maruz birakilmiyor degil mi? Herkesin hur iradesi. Insanlari biraz rahat birakin yahu! Kurtaj yasaklanirsa sadece bebek olumleri engellenir. Ama bu kez hem anne, hem bebek olumleri basini alip gider. Yasaklanirsa gorursunuz zaten olanlari.
Bu kisisel yorumumdu. Gelelim yonetici yorumuma;
Konuda hakaretler, her zamanki gibi tartismayi bilmeyen toplum ozelligimizi ortaya cikartarak almis basini gitmis, yine farkli konulara baglanmis konu gundemi. Kapatmak iyidir.
Keyifli forumlar.

• Beğen
Tepkiler: -efşan

Üst Alt