[ENGİN]
Üye
Abi uymadık zaten...![]()
siyasete getirenlere sözüm kardeşim
Abi uymadık zaten...![]()
Eyvallah abi...[ENGİN];4768825' Alıntı:siyasete getirenlere sözüm kardeşim

Amin, Allah evladını sana bağışlasın. Biz de olunca görürüz artık/yaşarız o duyguları (inşallah)Abi bu nedir ya! şu ellere bak...Kurban olurum seni Yaradan'a !!! Çocuğu olmayan bilmez malesef.Akşam eve girdiğin zaman Baba! Baba! hoşgeldin demesi yok mu?... Ne yorgunluk kalıyor ne stres.Kokusu bile insana yetiyor.Mükemmel bir duygu.Kürtaj insan öldürmektir.Allah akıl fikir versin.Cümlümüzü muhafaza eylesin.

İslam ana karnında teşekkül etmiş bir çocuğu düşürmeyi haram kılmıştır. Özellikle ana karnında çocuğun organları şekillenmiş ruh üflenmiş çocuğun düşürülmesi cinayetle eş değer teşkil eder. İsra süresi 31. ayette; ''Evlatlarınızı fakirlik korkusu ile öldürmeyiniz. Onları da, sizi de, biz rızıklandırırız. Onları öldürmek büyük suçtur.''Allah Resul'u kadınlardan bey'at aldığında Mümteina süresi 12. ayette Allah Resuluna; ''Ey peygamber! Mümin kadınlar; Allah'a eş koşmamaları, hırsızlık yapmamaları, zina etmemeleri, evlatlarını öldürmemeleri, elleri ile ayakları arasında iftira düzüp getirmemelerini, iyilik kaşısın da sana asi olmamaları hususunda biatlaşmaya geldiklerinde, biatlerini kabul et. Onlar için Allah'a yalvar. Şüphesiz ki, Allah çok bağışlayıcıdır.
İmam Gazali, çocuk düşürmenin caiz olmadığını, büyük günahlardan olduğunu açıklarken de, azlin de çocuk düşürme gibi olduğunu söyleyenlere de şu cevabı vermektedir.''Çocuk düşürme doğum kontrolu gibi değildir. Çocuk düşürme, meydana gelen bir varlığa karşı işlenen bir cinayet gibidir. Bu varlığında bir çok mertebeleri vardır. Bu mertebelerin 1.erkek menisinin kadın rahmine girmesi, kadının menisi ile karışması ve canlanmaya hazır olmasıdır ki, bunu bozmak ve canlanmasının önüne geçmek, cinayettir.
Bu su damlası nutfe, sonra kan pıhtısı, et parcası haline dönüşürse onu düşürmek daha büyük cinayettir. Şayet, ruh üflenir organlar belirlenirse cinayet daha da artar. ''Şayet çocuk ana rahmindwn diri olark düşer ve sonra ölürse, bu cinayetin en büyük şekli olur.(İhya2/64) İslam hukukuna göre, hamile kadını korkutmak süreti ile düşük yapmasına neden olan kişi haps edilir. (FETAVA-İ Abdurrahim1/106) Doğum kontrolu (Azil) Peygamberimize bir adam gelerek; ''Ben azil yapıyorum (dışarı boşalıyorum) çocuk yapmak istemiyoruz, bir mahsuru var mı dır?'' Diye sordu. Allah Resulu; ''İstersen Azil' yap, fakat bu Allah'ın taktirine mani olmaz'' dedi. Adam bir zaman sonra yine gelerek; ''Ya Allah Resulu sana dediğim hanımım çocuğa kaldı'' deyice, Efendimizde''Ben Allah'ın kulu ve peygamberiyim'' dedi.

Baba anne beni dövdü deyip kendine vurması falan
Rabbim 2nci kez baba olmayı da nasip etti.Küçücük elleri var.Öyle güzel kokuyor ki parfüm yap sat
Rabbim hepinize nasip etsin.Muhakkak evlenin ve çocuk sahibi olmaya çalışın.Düşünmüyoruz şimdilik laflarını duymiyim sakın ha 
Eyvallah kardeşim...
çok sağol abi![]()

İnşallah Kayrabey...Birde hemen o gün olan biteni anlatmaya çalışması süper yaBaba anne beni dövdü deyip kendine vurması falan
Rabbim 2nci kez baba olmayı da nasip etti.Küçücük elleri var.Öyle güzel kokuyor ki parfüm yap sat
Rabbim hepinize nasip etsin.Muhakkak evlenin ve çocuk sahibi olmaya çalışın.Düşünmüyoruz şimdilik laflarını duymiyim sakın ha
![]()

inşallahBirde hemen o gün olan biteni anlatmaya çalışması süper yaBaba anne beni dövdü deyip kendine vurması falan
![]()

Vallahi bu konu beni çok etkiledi.2 gündür ailemin yanında değilim.Düşündükçe gözlerim doluyor.Özledim hepsini ya.Gel Cumartesi gel![]()
Bak şimdi , ilk önce konuya yorum atan herkes erkek hiç bir zaman bir kadını tam olarak anlayamayız , buna kadınların yada doktorların karar vermesi gerekir karnındaki devlet malı falan değil bir adam çıkıpta kürtaj cinayettir diyemez tamam iyi bir şey olduğunu söyleyemem ama özel durumlarda ?
Din ve siyasetin olmadığı konuda bakmak lazım. Şu andaki forumda ki herkez Müslüman mı?
Hiç Hristiyan,Musevi vs yok mu?
Onlar da bastıra bastıra bizim dinimizde böyle deseler hoşunuza gider mi?
Dogrudur kadina sormak lazim vs ama erkek de farkinda olmasi lazim yani sonucta onunda cocugu
- - - Eklendi - - -
O dinlerde de can almak diye birsey yok

zaten 4 tane konu var hepsine baktımAçtığım konuda bakabilirsiniz zaten kalpsiz,vicdansız olan bir insan diye birşey yok ama bu her insanda her millette görecelidir![]()