kurban bayramınızı kutlarım maxi ailesi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Jus7ice

Jus7ice

Üye
    Konu Sahibi
kurban bayramınızı kutlarım maxi ailesi
kurban bayramınız kutlu olsun gençler pamuk eller cebe :eller:

- S.O.U.L.F.L.Y -

- S.O.U.L.F.L.Y -

Üye
TÜM İSLAM ALEMİNİN KURBAN BAYRAMINI KUTLARIM

• Beğen
Tepkiler: CV-Aurora
Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
Tüh kaçırdım :) neyse sonraki bayrama artık.sizinde bayramınız mübarek olsun.
Kurban kesenlere dikkat:allahınızı seviyorsanız hayvana can çektirmeyin acemi ellere bırakmayın yazıktır günahtır.lütfen

• Beğen
Tepkiler: SCaRy_NighTmaR
Rygebin

Rygebin

Üye
Herkesin bayramını kutluyorum. Huzur ve mutlulukla geçirmesini diliyorum, iyi bayramlar. (Fazla şeker çikolata yemeyin komaya girersiniz mazallah :ehe :ehe )

• Beğen
Tepkiler: SCaRy_NighTmaR
Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
Herkesin bayramını kutluyorum. Huzur ve mutlulukla geçirmesini diliyorum, iyi bayramlar. (Fazla şeker çikolata yemeyin komaya girersiniz mazallah :ehe :ehe )
ha ha ne güldüm usta ben geçen bayram hastanelik olduydum ama şekerden değil leblebiden :) valla yemeyin çok.illa yiyecekseniz stok yapın bi anda gömmeyin

• Beğen
Tepkiler: kaankulahli
Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
Sağolasın seninde mübarek olsun :)
at cebine kimse görmeden :ehe

:ehe :ehe

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Jus7ice
Rygebin

Rygebin

Üye
Hocam bayram eklentisi foruma çok yakışmış ya :tebessüm::tebessüm::tebessüm:

• Beğen
- S.O.U.L.F.L.Y -

- S.O.U.L.F.L.Y -

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Alo_Azrail
- S.O.U.L.F.L.Y -

- S.O.U.L.F.L.Y -

Üye
saol seninde :D

• Beğen
Rygebin

Rygebin

Üye
ha ha ne güldüm usta ben geçen bayram hastanelik olduydum ama şekerden değil leblebiden :) valla yemeyin çok.illa yiyecekseniz stok yapın bi anda gömmeyin
Geçmiş olsun hocam, dikkatli olmak lazım , belli olmuyor :D :D.

• Beğen
Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
kurbanımızı da kestik allah bizim ve bu amaçla kurban kesen herkesin yapmış olduğu ibadeti kabul etsin.

Not: unutmayın yediğiniz değil paylaştığınız sizindir. kurban kesmeyen kesemeyenlere bol bol dağıtın

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
fotpğrafmakinesinin üst yüzeyine japon yapıştırıcısı sıçradı makinenin üsrit tekerleği dünmüyor dolayısıyla açılmıyor ve flaş kapağına da döküldü bunu nasıl çözerim :(

Jus7ice

Jus7ice

Üye
    Konu Sahibi
kurbanımızı da kestik allah bizim ve bu amaçla kurban kesen herkesin yapmış olduğu ibadeti kabul etsin.

Not: unutmayın yediğiniz değil paylaştığınız sizindir. kurban kesmeyen kesemeyenlere bol bol dağıtın
Kardeş düğe kurban ettik ama kesmeden önce baya saman yemiş işkembesi çok şişti başarılı bir operasyonla dışarıya çıkarmayı başardık :D

• Beğen
Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
Cihazı ince ayarla sök tekrar tak :oke:

Marco Laren

Marco Laren

Üye
hayırlı bayramlar :sarıl: :op:

Marco Laren

Marco Laren

Üye
bayraminiz mubarek olsun.

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Bayramınız bütün islam alemi ve memleketimiz için hayırlara, hayırlı kapıların açılmasına, karanlık zulmetlerin dağılmasına, Hem şahsımız hemde ümmet için şuurlanmaya, imanla kabre girmeye vesile olsun inşaallah.
Hayırlı Bayramlar

Konuları tek başlık altında topladım arkadaşlar ayrı ayrı konu dağınıklığı olmasın.

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt