ha ha ne güldüm usta ben geçen bayram hastanelik olduydum ama şekerden değil leblebidenHerkesin bayramını kutluyorum. Huzur ve mutlulukla geçirmesini diliyorum, iyi bayramlar. (Fazla şeker çikolata yemeyin komaya girersiniz mazallah![]()
)
valla yemeyin çok.illa yiyecekseniz stok yapın bi anda gömmeyinvallamı yaha ha ne güldüm usta ben geçen bayram hastanelik olduydum ama şekerden değil leblebidenvalla yemeyin çok.illa yiyecekseniz stok yapın bi anda gömmeyin
geçmiş olsun 
Foto gözükmüyor da ne olduğunu anladımSağolasın seninde mübarek olsun![]()
at cebine kimse görmeden![]()
![]()
![]()

Para yoh musaol seninde![]()

yohPara yoh mu![]()

Geçmiş olsun hocam, dikkatli olmak lazım , belli olmuyorha ha ne güldüm usta ben geçen bayram hastanelik olduydum ama şekerden değil leblebidenvalla yemeyin çok.illa yiyecekseniz stok yapın bi anda gömmeyin
.Kardeş düğe kurban ettik ama kesmeden önce baya saman yemiş işkembesi çok şişti başarılı bir operasyonla dışarıya çıkarmayı başardıkkurbanımızı da kestik allah bizim ve bu amaçla kurban kesen herkesin yapmış olduğu ibadeti kabul etsin.
Not: unutmayın yediğiniz değil paylaştığınız sizindir. kurban kesmeyen kesemeyenlere bol bol dağıtın