Kuran Okumayı öğrenmek istiyorum yardım lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tuba

Tuba

Üye
Arkadaşlar çok saolun Allah hepinizden razı olsun sizin verdiğiniz hızla yarın 49tl lik bir set alacağım ve balşayacağım hemen . hepinize çok çok teşekkür ederim..

telefonunuz uygun ise bu program çok güzel sıfırdan başlıyacağınız için harfler ilk önce gelir http://www.maxicep.com/symbian-3-oyunlari/elif-be-te-se-dini-oyun-swf-flash-659852.html

telefon elinizde sürekli tekrar yapabilirsiniz :)

Birde harlerden sonra kelimeler gelecek öğrenin ama öğrenipte yaa ne zaman ben cüz den çıkacam artık Kur'an okumak istiyorum dediğiniz an acaba kalmasın kafanızda namaz surelerine geçin hemen orda okumaya çalışın

birde dinlemek ve tekrar etmek çok önemli imamların okuyuşlarını dinleyin dinleyin sonra siz okuyun...

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
bu programı kullanmanı da şiddetle tavsiye ederim

• Beğen
Tepkiler: s@hr@ ve Tuba
tlgcn38

tlgcn38

Üye
    Konu Sahibi
Allah hepinizden cok razi olsun her dediginizi tek tek not alip uygulayacagim ramazan sonunda hepiniz icin Insaallah Kur'an okuyacagim arapcasindan..

• Beğen
Tepkiler: s@hr@ ve Tuba
Tuba

Tuba

Üye
Allah hepinizden cok razi olsun her dediginizi tek tek not alip uygulayacagim ramazan sonunda hepiniz icin Insaallah Kur'an okuyacagim arapcasindan..
Allah Cümlemizden Razı Olsun ve İnşaallah bu güzel yolda Allah yolunuzu ışıklandırsın öğrenme isteğiniz arttırsın kolay gelsin...

• Beğen
Tepkiler: s@hr@
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
İnşallah, Allah hayırla tamamlasın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt