tlgcn38
Üye
seyehatler sirasinda tatilde falan setten ogrenip sonra hocayla duzeltmek iyi mi olur kotumu?ertelemek istemiyorum artik
kavacıkta oturuyorum ancak ramazan ayı boyunca memlekete falan gideceğim birde yeni lysye girdim o yüzden 1hafta geri dersaneye dönüp tercih falan yapacağım bu yüzden bilgisayardan cd den falan öğrenmek istiyorum ancak anladığım kadarıyla ramazan sonu istanbula geri döndüğümde başlayacağım veya ramazanın son haftası eve geri döndüğümde.. ?? Hepinizden Allah razı olsun yardımcı oluyosunuz her yazdığınızı tek tek düşünüyorum inşallah en kısa zamanda öğreneceğimesenlerde oturuyorum bu civarda yada çevresinde oturuyorsan gelir sana yardımcı olabilirim...
Hiç erteleme niyetine hemen başla yanlış dahi okusan rabbin katında kendi tarafından düzeltir yanlışlarını. Daha sonra birini çıkartır karşına sana yardımcı olması için
hocaların yanındakiler hep çocuklar 6-8yaş ben 19 yaşındayım oralarda nasıl olacak kikardeşim yaz kuran kurslarına gidersen daha iyi öğrenirsin çünki kuranı iki şekilde okuyanlar var düz okuyanlar medlere şeddeler vs dikkat etmeyenler bide tecvitli okumak varki en iyisi tecvitli okumaktır bunuda hoca yanında yada bilen akrabalarında öğrenebilirsin
Yaşa bakma sen ben 9-10 yaşlarımda öğrendim üst kitapları falan okudum 15 yaşında 20 yaşındaki adama öğrettim imamın yanında müezzinlikte yaptım şuan 20 yaşındayım bilmeseydim inan yaş ne olursa olsun öğrenirdim o yüzden yaş sorun değil herşeyden çok önemli kuran öğrenmek ve okumak kıyamet gününde seni kurtaracak bir sebepte o durkavacıkta oturuyorum ancak ramazan ayı boyunca memlekete falan gideceğim birde yeni lysye girdim o yüzden 1hafta geri dersaneye dönüp tercih falan yapacağım bu yüzden bilgisayardan cd den falan öğrenmek istiyorum ancak anladığım kadarıyla ramazan sonu istanbula geri döndüğümde başlayacağım veya ramazanın son haftası eve geri döndüğümde.. ?? Hepinizden Allah razı olsun yardımcı oluyosunuz her yazdığınızı tek tek düşünüyorum inşallah en kısa zamanda öğreneceğim
- - - Eklendi - - -
hocaların yanındakiler hep çocuklar 6-8yaş ben 19 yaşındayım oralarda nasıl olacak ki