osmanayman
Üye
Kur'an-ı Kerim Programı (Mealli ve Sesli)
Depolardan Holy Quran diye arattırıp indirin. Mealler için programa girdiğinizde "Settings"den "Manage Translations" tıklayın sağ alt köşedeki "T+" tıklayın "Languages"den dili seçip sıralanacak mealleri indiriyoruz. mp3 formatındaki sesler için "http://zekr.org/resources.html#recitation" dan indiriyoruz. Örneğin; "sudais-128kbps-offline" dosyasını indirdiniz, dosyayı rardan çıkarıp "sudais-128kbps-offline" ve "recitation.properties" dosyalarını "/home/user/MyDocs/.n900-quran/recitations/" dizinine biz de "sudais" klasörü oluşturup, bu klasöre atıyoruz. Yani dizinimiz şu şekilde "/home/user/MyDocs/.n900-quran/recitations/sudais". Ben Ahmed El-Acemi'yi indirmiştim ve şu şekilde yaptım; indirdiğim "ajmy-64kbps-offline" dosyasını rardan çıkarıp "ajmy-64kbps-offline" ve "recitation.properties" dosyalarını "/home/user/MyDocs/.n900-quran/recitations/" dizinine "ajmy" klasörünü oluşturup içine attım ve kullanıyorum şu an. Çok güzel ve sizlerle paylaşmak istedim... Bu da ss...
Selametle...
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Selametle...

Ezan işine gelince hesaplamalardan dolayı farklılık gösteriyor... Türkiye'de genelde Diyanet hesaplamaları kullanılıyor, bizim indirdiğimiz programlarda Diyanet yok maalesef
... Koordinatları elle girdiğimde de, GPS ile girdiğimde de aynı mesele... 5-10 dk ileri veya geri...
Buna da şükür...