Sapphire_06
Üye
ben size belgesiz yada kaynaksız herhangi bişey sundummu doğru islamiyet muhammedin uydurmasıdır diyorum.. ben size arapların yazdığı belgelerle sunuyorum bunu sizse bana kuranla geliyosunuz ayetle geliyosunuz benim elimde bi sürü belge var bi sürü kaynak var sizde sadece rivayet var hadis var hikaye var uyduma bi kitap var..Arkadaş 12 yaşında neler yapılabileceğini şu anda Türkiyenin tüm dünyada söz sahibi oluşunun sebebini bilmiyor kiCahil ve türkçeyi iyi kullanamayan arkadaş senden hiç bir endişem yok, keza dayım din kültürü öğretmeni, keza Fatih / Çarşamba da oturuyorum, burada 10 dk bu soruları sor, ve sana sonsuz cevaplar verdirteyim.. Hoşgörü ve saygı içerisinde seni misafir etmekten mutluluk duyarım.. Gelelim 12 yaşında bir insanın neler yapabileceğine ;
Adı:Fatih Sultan Mehmet
Doğum tarihi:30 Mart 1432
Birinci kez tahta çıktığı tarih:1 Aralık 1444
Matematiğin iyiyse sonuca gidersinyada yardımcı olayım, kapasiteni bilemiyorum..
Tahta çıktığında yaşı:12 yaş, 8 ay
Tahttan ayrılma sebebi:Babası lehine terk
Saltanatının süresi:1 yıl, 9 ay
İkinci kez tahta çıktığı tarih:18 Şubat 1451
Tahta çıktığında yaşı:18 yaş, 11 ay
Tahttan ayrılma sebebi:feragat-ölüm
bu cevap milyonlarca defa sanadır, kendi iddaa nı unutuyorsun sanırım.. Sen 12 yaşında aklına girilip peygamberlik aşılandı, islam dini uyduruldu demiyormuydun..
![]()
Cahil ve türkçeyi iyi kullanamayan arkadaş senden hiç bir endişem yok, keza dayım din kültürü öğretmeni, keza Fatih / Çarşamba da oturuyorum, burada 10 dk bu soruları sor, ve sana sonsuz cevaplar verdirteyim.. Hoşgörü ve saygı içerisinde seni misafir etmekten mutluluk duyarım.. Gelelim 12 yaşında bir insanın neler yapabileceğine ;
hayırlı olsun ömer