Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kullanimi kolay dj lik programi
Sponsorlu Bağlantılar
furukobuz4201
Üye
Konu Sahibi
Kullanimi kolay dj lik programi
arkadaşlar kullanımı kolay dj lik programı arıyorum.virtual dj yi denedim müziğin arkasına ekliyeceğim bass remix yok 3-5 tane efect var sl studio 10 var şuan çok karışık çözemedim bir türlü yardımcı olursanız sevinirim.
restmod
Üye
Fl studioya ya alismaya calis kullanimi en kolay olanlardan biri o videolarini falan izle zamanla alisirsin kullanmaya
furukobuz4201
Üye
Konu Sahibi
kardeşim mesela müziğin arkasına bass yada başka efectler ekleyemiyorum nasıl ekliyeceğim
sezaruyanik
Üye
Kardesim ben su an FL studio da bayagi gelistirdim kendimi.Emin ol hepsini Youtube'daki videolarla basardim
furukobuz4201
Üye
Konu Sahibi
kardeşim loops indireceğim bi link verebilirmisiniz ben de biraz da olsa biliyorum fl studio 10 u
TheLastWarrior
Üye
Native Instruments Traktor Pro 2 dene bi
sezaruyanik
Üye
Abicim,piyasadaki en profesyonel ve en basit program FL studio.Cubase filan var fakat cok karmasik.FL studio'da plugin arsivin olursa guzel seyler yaparsin.Ben bi tane yapmistim.Konu disinda al bak istersen