kullanılmamıs (sıfır) her marka-model cep telefonu yedek parça ye aksesuar satılır.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ilhan1154

Üye
    Konu Sahibi
kullanılmamıs (sıfır) her marka-model cep telefonu yedek parça ye aksesuar satılır.
selam beyler kullanılmamıs (sıfır) her marka-model cep telefonu yedek parça ye aksesuar satılır.
toptan fiyatına parakende satış yapıyorum fiyatlar çok uygundur. fiyatlar ıcın bana ulasınız.
orjinal yan sanayi
n73 lcd ekran : 19tl
n73 kasa kapak tus takımı : 21tl
n73 arka ön kapak ve tus : 6,9tl
n73 joistik ve tuş board: 14,9tl
4 girişli hafıza kartı okuyucu: 7,9tl
6280 lcd ekran : 19tl
n70 lcd ekran : 23tl
n95 8gb kasa: 29tl 7,5tl
---------------------------------------------------------------------------------

n73 kulaklık ses ayarlı mıkronlu 7,90tl
n73 kulaklık ses ayarlı mp3 kulaklık gırıslı . muzık durdurup baslattma ozellıklı: 11,9tl

tüm ürünlerin fıyatları yazamadım ama telefonla ılgılı tum aksesuar ve yedek parca bulunur bana ulasınız

sphone

sphone

Üye
4 girişli hafıza kartı okuyucu: 7,9tl bu dediğinini bizim burda 6.5 tl ye satıyorlar gaziosmanpaşada

m.doğan

Üye
p520 orjinal sert kılıfı varmı acaba?

sphone

sphone

Üye
dogrudur marka farkı kalıte farkı.

--------------- Ekleme ---------------

sert kılıf derken anlamadım? suruyle kılıf cesıdı cıktıgı ıcın anlayamadım

kart okuyucuyu kendim aldım dileyen olursada toptanda bulabilirim

m.doğan

Üye
p520 gıorgıo armanı set kılıfı dedim varmıdır varsa fıat?

FaoZ

Üye
herkese merhabalar diyorum öncelikle arkadaşlar yada admin arkadaşım benim sorum şu bende cect e72 çin malı bi telefonum var aslında bende çok memnunum iki yıldır kullanıyorum ama artık dış kasası baya bi yıprandı ve değişmek istiyorum bunu temin edebileceğim bi adres varmı yani sadece kasasını alıcam montajını kendim yapıcam telefonculara yaptırıym diyorum adamlar uçuyo kendimde yapabilirim bende sanatkarım ama nerden ve nasıl temin edeceğimi bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekürler...

fatihy06

Üye

ridvan_ozturk

ridvan_ozturk

Üye
n73 saglam anakart var mi

punkjan

Üye
5800 lcd ekran arıyorum var mı elinizde ?

scop07

Üye
programı varmıdır sizde ?

dostsevket

Üye
çin malı j3000 telefonun ekranı varmı

ytb

Üye
arkadaşım samsung i8320 kamerası lazım elinde mevcutmu?

dreamteknik

Üye
xperia neo kılıf var mı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt