Baranbaris
Üye
Muhtemelen sorunsuz kurarsinizcihaz uyumlu diyor diriverde sorun çıkmyacak yani
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Muhtemelen sorunsuz kurarsinizcihaz uyumlu diyor diriverde sorun çıkmyacak yani

sorun olursa windows 7 driverlerini aygıt yöneticisinden tanıtarak halledebilirsinizMuhtemelen sorunsuz kurarsiniz![]()
Orda demesine bakma bende ATK driverini bulamadıcihaz uyumlu diyor diriverde sorun çıkmyacak yani
Cidden bunun için heyecanlanan varmı rica ederim söylesin.2 güne giriyoruz arkadaşlar heyecan artıyo mu?
Bende böyle bir şey çıkmadı direk rezervasyon yaptı ?cihaz uyumlu diyor diriverde sorun çıkmyacak yani
Bunu sağdaki sekmeden görüyorsun zaten.Genel tik veriyor rezarvosyon içinBende böyle bir şey çıkmadı direk rezervasyon yaptı ?
10240 kullanıyorum.Hiç heyecan yatacak bi özellik yok ha windows 2000 ha bu yaniBen çok heyecanlıyım valla, İnsider sürümünüde katılmadım. Hadi bakalım
Şuan derken?Şu an indirmeye hazır mı?
O kadar da abarmayın canımBunu sağdaki sekmeden görüyorsun zaten.Genel tik veriyor rezarvosyon için
10240 kullanıyorum.Hiç heyecan yatacak bi özellik yok ha windows 2000 ha bu yani![]()
Ben her windows çıkalı heycanlanıyom. Ne çıkarsa artık 
Paylaşmışlar ya hazırsınız diye fotoŞuan derken?
Ona daha var hele çıksin bir masaüstü diyolarw10 mobile için bekliyorum varya pcyi bitirselerde mobile yüklenseler![]()
))dimiOna daha var hele çıksin bir masaüstü diyolar))
8.1 stabil zaten 
Valla billaha öyle, Lumia 520 ye attım ilk windows mobile 10'ı. Zor kurtardım. O günden beri korkuyorum İnsider Testlerinedimi8.1 stabil zaten
![]()
)))adamlar uyardı ama test sürümü yüklemeyin diyeValla billaha öyle, Lumia 520 ye attım ilk windows mobile 10'ı. Zor kurtardım. O günden beri korkuyorum İnsider Testlerine)))

Biliyorum, Fazla meraklıyım işteadamlar uyardı ama test sürümü yüklemeyin diye![]()
)