-Andromeda-
Üye
2. Sorunun cevabı:Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
kaç gündür bu sorunla uğraşıyorum deli etti beni ne yapmam gerekiyor Acaba
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
2.sorunum ise mağazadaki hiçbir uygulamayı indirmiyor ve güncelleme yapmıyor çlıdıracam artık bir yardım lütfen
önce sorun gidermeyi daha sonra bilgisayarı sıfırlamayı deneyin, ssd kullanmıyorsanız güncel sürüm ile formatlayın, bazı sürüm yapılarında bu tip güncelleme sıkıntıları meydana gelmekte. çözümü ise genel itibari ile bu, sıfırlama işe yaramazsa güncel sürümle sıfır format atın.Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
kaç gündür bu sorunla uğraşıyorum deli etti beni ne yapmam gerekiyor Acaba
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
2.sorunum ise mağazadaki hiçbir uygulamayı indirmiyor ve güncelleme yapmıyor çlıdıracam artık bir yardım lütfen
Sisteme has bir sorun var galiba. 1709 windows sürümünde halen bazı ufak sorunlar var.Artık delirmek üzereyim denemediğim yol kalmadı şu bilgisayarı açınca %100 disk kullanımı sorunundan kurtulamıyorum format attım yetmedi hard diski değiştirdim sonuç hala aynı ne olur yardım edin
Sisteme has bir sorun var galiba. 1709 windows sürümünde halen bazı ufak sorunlar var.
Sorun ilk windowsu kurunca anında başlıyor mu yoksa bir süre sonramı ortaya çıkıyor ?
Bazen hatalı sürücü güncellemesi olabiliyor. Hata çözülemeyincede bir sonraki başlatmada tekrar çözmeye çalışıyor.Güç tuşuna basıyorum zaten çok geç açılıyor açıldıktan sonra ilk 5 dakika boyunca Görev Yöneticisinde %100 disk kullanımı oluyor 5 dakika sonra her şey eski haline dönüyor. Bilgisayarımı ilk aldığımda bu sorun yoktu güncellemeler geldikçe sorun çıkarmaya başladı hatta ilk HDD takılıyken bad sector sorunu yaşadım bilgisayar çok yavaşlamıştı HDD yüzünden zannettim HDDyi değiştirdim ancak sorun yazılımdaymış.
Bazen hatalı sürücü güncellemesi olabiliyor. Hata çözülemeyincede bir sonraki başlatmada tekrar çözmeye çalışıyor.
İlk olarak temiz bir format atın yada sıfırlayın sonra sürücüleri yükleyin ve sonra ağ bağlantı ayarlarından tarifeli bağlantıyı açın, ayrıca windows update devre dışı bırakın bir zaman bu şekilde kullanın bakalım sonuç ne olacak...
Bu makaleyi de uygulayın, Windows 10 - Windows 10’da Otomatik Sürücü Yüklemeyi Devre Dışı Bırakma nasıl Yapılır ?
Bişey değilYardımınız için teşekkür ederim ama işe yaramadı hala her türlü öneriye açığım
İlginiz için teşekkür ederim en kısa zamanda deneyeceğim ama formatı son çare olarak atmayı planlıyorum zaten sıfır disk takılı cihazda formattan sonra da olmazsa vay halime yoksa Windows 7 yolları göründü banaBişey değilDiski tamamen silip temiz format atıp denemekte fayda var çoğu zaman sıfırlamada yetersiz kalıyor...
Temiz format atıp güncellemeyi kapatıp takip edin...Kaynak izleyicisini kullanarak diski %100 kullanan etkinliği bulabilirsiniz.
Not: kaynak izleyiciyi tam ekran yapın % değerlerini görürsünüz(eklediğim görselde çıkmamış)
İlk mesajımda da dediğim gibi sisteme has bir durum sizinkisi. Bazen format atarken yapılan hatalar yada biosun güncel olmaması gibi sebepler var. Bence format deneyiminiz varsa, kıymetli verilerinizi yedekleyin, sonra basın gitsin formatı.İlginiz için teşekkür ederim en kısa zamanda deneyeceğim ama formatı son çare olarak atmayı planlıyorum zaten sıfır disk takılı cihazda formattan sonra da olmazsa vay halime yoksa Windows 7 yolları göründü bana
Anlık olarak böyle düşüşler normaldir. Bunun bir çok sebebi var en önemli birkaçını sayacak olursam;Arkadaşlar bişey soracam W10/8.1'de başıma geliyor 5400 Rpm 1Tb hardisk kullanıyorum. Örneğin;Bilgisayarımdaki hardisk 200-300 Gb dolduğunda usb 3.0 çıkışından harici hardiskime dosya atarken başta 100-120 mb/sn de kopyalarken bir anda 1 mb/sn'de düşüyor bazen tekrar 50-60 mb/sn'de çıkıyor tüm driverlarım güncel. Laptop 2 yıllık hiç içini açıp temizlemedim. Sizce ne yapmalıyım ?
Harici hardiskte sorun olmadığına eminim.
Yeni sürümde sorun çıktı bu nedenle yenilik güncellemesi yüklemiyor olabilir, yüklemesin de zaten, sizde yüklemeyin.selam arkadaşlar win 10 kullanıyorum.üç gün önceki toplu güncelleştirmeler yükleniyor diyor daha sonra güncelleştirme tamamlanamadı değişliklikler geri alınıyor şeklinde hata alıyorum.win 10 1803 sürüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?