exp_l0it
Üye
kablo ve soketlerini bir kontrol edin sorun yoksa yazılımsaldır, combofix ile belki düzeltebilirsiniz yoksa sıfırlama yapmanızı öneririm.Windows 10 da dvd sürücü kapagı her 15 dk bir kendi kendine çıkıyor.
bildiğime göre direk kurunca ve hesabı açınca lisanslaması gerek. amma öyle olmaz zannetmem, w7 üzrinden tekrar upgrade yapmayı deneyin daha sağlıklı olur benceSelamlar, bir soru soracağım.
Dizüstü bilgisayarıma upgrade yapmayı düşünüyorum.
Bu sebeple HDD'mi değiştireceğim.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Şimdi yeni HDD'mi takar takmaz direkt Windows 10 kurabilir miyim ? (Windows 7 Home Premium Ürün anahtarım var.Ve şu an ki bilgisayarımda Windows 10 'a geçmedim)
w7 üzrinden tekrar upgrade yapmayı deneyin daha sağlıklı olur bence
w10 anahtarın zaten cd üzerinde giriliyse direk 10 kur. elinde anahtar yoksa diye 7den yükselt dedim. ben 10 formatı atıp tekrar aynı hesabı açtığımda girmedi anahtarıİşte yeni HDD üzerine sıfırdan temiz bir kurulum istiyordum aslında.
Windows 10 indirme aracı ile Bir DVD oluşturmuştum. (Windows 7 Home Premium Ürün anahtarım dahil). Bu DVD ile yeni HDD'ye format atmayı deneyecektim.
w10 anahtarın zaten cd üzerinde giriliyse direk 10 kur. elinde anahtar yoksa diye 7den yükselt dedim. ben 10 formatı atıp tekrar aynı hesabı açtığımda girmedi anahtarı
uyumluluk modunu denediniz mi?Win 7 Homa Basic laptopumu Win 10 Homa a güncelledim.Güncelledikten sonra steam a , league of legends e ve chrome a girmiyor.Ama microsoft edge ye giriyor.Sorunu çözemiyorum yardım edebilir misiniz ?
Uyumluluk modu nedir usta ve nasıl açabilirim ?uyumluluk modunu denediniz mi?
bende hepsi sorunsuz çalışmıştı, daha sonra sıfırlamayı deneyin, yükseltmede bazen sorunlar çıkabiliyor...
w7 modunda açma işte usta, hiç kullanmadıysan uygulama sağ tıkla uyumluluğa gel.Uyumluluk modu nedir usta ve nasıl açabilirim ?
Windows'un kendi ayarlarından nasıl sıfırlayacağım ?
Sıfırlamada herkes boot hatası alıyor yada %99 da kalıyor hocam yapmaya kurkuyorum.w7 modunda açma işte usta, hiç kullanmadıysan uygulama sağ tıkla uyumluluğa gel.
başlangıç ve kurtarmada olması gerek sıfırlamanın şu an w10 kullanmadığım için tam yerini söyleyemiyorum
sıfırlama bende yaptım usta bende sorun çıkmadıSıfırlamada herkes boot hatası alıyor yada %99 da kalıyor hocam yapmaya kurkuyorum.
direk format at sıkıntı olur diyosan dosyaları sakla dersin..sıfırlama bende yaptım usta bende sorun çıkmadı
Sıfırlamanın hangi seçeneğini yaptın ve hangi windows 10 sürümünü kullanıyorsunsıfırlama bende yaptım usta bende sorun çıkmadı
direk format at sıkıntı olur diyosan dosyaları sakla dersin..
w10 x86 ilk çıktığındaki yapı. yeni yapıya güncellemeden sildim geri. kendime bilgisayar alınca kurucam bunda biraz ağır. tam sıfırlama, dosya yoktu pcde.Sıfırlamanın hangi seçeneğini yaptın ve hangi windows 10 sürümünü kullanıyorsun
Herkes betalarda o hatayı alıyor ama yakın yorumlarda herkes teşekkürler diyor.İnşallah o hatayı almam deneyeceğim.w10 x86 ilk çıktığındaki yapı. yeni yapıya güncellemeden sildim geri. kendime bilgisayar alınca kurucam bunda biraz ağır. tam sıfırlama, dosya yoktu pcde.
pro x86
Vatan'dan alma kazık orasıSelamlar, bir soru soracağım.
Dizüstü bilgisayarıma upgrade yapmayı düşünüyorum.
Bu sebeple HDD'mi değiştireceğim.
Şimdi yeni HDD'mi takar takmaz direkt Windows 10 kurabilir miyim ? (Windows 7 Home Premium Ürün anahtarım var.Ve şu an ki bilgisayarımda Windows 10 'a geçmedim)
Yanlız o 3.5 inç bi disk laptopa takılmazVatan'dan alma kazık orası
Bakmamıştım ona, yinede ben oradan almamYanlız o 3.5 inç bi disk laptopa takılmaz
Arkadaşın seçtiği HDD laptopa takilabilecek en hızlı hddlerden birisi
7200 rpm ve 2.5 inç bi disk
Ben geçen dadik bi sorun yüzünden format atmak zorunda kaldım
Ssd yi secure erase yaptıktan sonra
Usb ye uefi kurulum için iso yu yazdırdım
Kurdum
Açıldıktan sonra özellikler sekmesine baktığımda aktive olmuştu
Dedigim gibi anakart numarasına göre aktivasyon işlemi çalışıyor
Windows10 flaş bellek ile atılır da siz hangi minibook alacaksınız?Canlar minibok Almaya karar verdim . 11 ile 13 inç arası
Win 7 li atom ve seleron işlemci win 10 güncellemesi alıyor mu malum 14 inç altı pc ler sürücü dvd yok
o aktivasyon işlemi bende çalışmadı işte. sahte olduğundan mı acabaYanlız o 3.5 inç bi disk laptopa takılmaz
Arkadaşın seçtiği HDD laptopa takilabilecek en hızlı hddlerden birisi
7200 rpm ve 2.5 inç bi disk
Ben geçen dadik bi sorun yüzünden format atmak zorunda kaldım
Ssd yi secure erase yaptıktan sonra
Usb ye uefi kurulum için iso yu yazdırdım
Kurdum
Açıldıktan sonra özellikler sekmesine baktığımda aktive olmuştu
Dedigim gibi anakart numarasına göre aktivasyon işlemi çalışıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?