Mesut Aktaş
Emekli Yönetici
Bu sistem için uyumlu değil diyor senin verdiğin w8 için mi
Linkteki aracı indirim32 bit sisteme 64 bitlik aracı mı indirdin
Ben 4 saat bekledim indi ama 32bit inmiş baktım acaba nerede hata yaptım diye ama bulamadım internetten indirdiği aracı da 64bit için ama iso 32 bit gittim iso aradım (o gün yaklaşık 20gb veri indirdim)
Admin ile giriş yaptım ama mağazaya tıkladığımda bu kullanıcını yetkisi yok gibi birşey diyorherhangi bir klasör-özellikler-güvenlik-izinler
buradan kendini ekleyip diğer kullanıcıyı engellersen sorun kalacağını düşünmüyorum
o adla açmaya gerek yok. admin hesabı gizli hesap
yönetici istemi ile cmd açın. net user administrator /active:yes komutu gözükür hale getirecektir.
mağaza için mail gerekir ve admin hesabında kayıtlı mail adresi yokturAdmin ile giriş yaptım ama mağazaya tıkladığımda bu kullanıcını yetkisi yok gibi birşey diyor
Çözüm için bir önerin var mı?mağaza için mail gerekir ve admin hesabında kayıtlı mail adresi yoktur
sanıyorum bu e-posta da microsoft a ait olmalı..mağaza için mail gerekir ve admin hesabında kayıtlı mail adresi yoktur
DNS ayarı denedin mi ? Yukarda atmıştım.Çözüm için bir önerin var mı?
Evet denedim ve tabiki olmadı yanımda w10 ıso su var yarın formatı atarım başka çare yok gibiDNS ayarı denedin mi ? Yukarda atmıştım.
Komut İstemini yönetici olarak açıp şunu yazın: sc config "wuauserv" start= demand ve biraz bekleyin, [SC] ChangeServiceConfig SUCCESS gelirse kapatıp Mağazayı açmayı deneyin.Evet denedim ve tabiki olmadı yanımda w10 ıso su var yarın formatı atarım başka çare yok gibi
Netten aynısını okuyup denedim sonuç yok sanada teşekkürler ama tek çare formatKomut İstemini yönetici olarak açıp şunu yazın: sc config "wuauserv" start= demand ve biraz bekleyin, [SC] ChangeServiceConfig SUCCESS gelirse kapatıp Mağazayı açmayı deneyin.
Tarih ve saat ayarlarından İnternet saatine girip time.windows.com yazanı güncelleştirmeyi deneyin.
Windows update servisini kontrol etmeyi sağlıyor.@Mesut Aktaş
sc config "wuauserv" start= demand DOS ortamındaki bu konut tam olarak ne yapıyor..neyi başlatıyor ?
Kolay gelsin diyelim.Netten aynısını okuyup denedim sonuç yok sanada teşekkürler ama tek çare format
Yükseltme mi yapıyorsun ?arkadaşlar 8.1 den geçiş yapmaya çalışıyorum ancak yaklaşık 50 dakikadır 1 mb bile indirmedi. sürekli indiriliyor görünüyor ancak. yol gösterebilecek biri var mı.*
evetYükseltme mi yapıyorsun ?
İndirdimi peki ? İndirme işlemi bitmişse yükleme hızlıca biter.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?