bozkirdangelen
Üye
Şu anda sorunu palyatif olarak giderdim, ancak en uygunu da söylediğiniz şekilde yapılması..homedan enterprise a belli bir ücret karşılığı yükseltebiliyorsunuz diye biliyorum. en azından sıfırdan istediğiniz sürümü almaktan daha ucuz olur.
Ya zaten iso farklı gibi duruyor ama sürümü anahtar belirliyor sadece x86, x64 farkı var.valla onu bilmem ama 10home kurdum netteki anahtari girince 10pro ya donusturdu
home ile pro arasında kaldım bende. Prodaki gerekmeyen özellikler için pcyi ağırlaştırmak saçma geliyo. Ama yazılım müh. Okumaya başlicam pro lazım mı home yetermi diye düşünüyorumPro 64bit + KMSpico düşünüyorum
Home otomatik güncelleştirme mecburi olacak.Düşünün derim.Pro candır.home ile pro arasında kaldım bende. Prodaki gerekmeyen özellikler için pcyi ağırlaştırmak saçma geliyo. Ama yazılım müh. Okumaya başlicam pro lazım mı home yetermi diye düşünüyorum
Boşver yükle Pro'yu. Ekstra özellikler işine yarayabilir. W10 hızlı olur baya.home ile pro arasında kaldım bende. Prodaki gerekmeyen özellikler için pcyi ağırlaştırmak saçma geliyo. Ama yazılım müh. Okumaya başlicam pro lazım mı home yetermi diye düşünüyorum
windows 10un insider sürümünde kmsye gerek yok zatenben win 10 pro yükledim çok güzel ayrıca kms olmadı başka yöntemle yaptım
güncellemeyi services den kapatırız sorun yok yaHome otomatik güncelleştirme mecburi olacak.Düşünün derim.Pro candır.
yanlız kms için bi şeyler yaparlar gibime geliyo. Yoksa acayip zarara girerler..Ben Temmuz sonunu bekliycem her ihtimale karşı
Kaçmıyor sonuçta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?