Türe
Üye
Aynen eski surume göre geç açılıyor ve oyunları acmama sorunu yüklememeye sebeb !!!Ben de pro sürümünü kurdum. Birkaç hata dışında baya stabil çalışıyor. Örneğin Mağaza'dan uygulama indirmek istediğimde bazen indirmiyor hata veriyor. Bir de açılma süresi gerçekten bir hayli uzamış W8.1 ' e göre. Bunlar dışında oyunlardaki performans artışı gerçekten gözle görülebilir derecede artmış. Önceden Watch Dogs'u ultrada oynayamıyorken şu an oynayabiliyorum. Genel itibariyle beğendim. Gelecek güncellemelerle hatalar düzeltilirse muhteşem olacak.
Güncel arkadaşlar çok acilWindows 10 pro u kurdum arkadaşlar.Peki ben bunu nasıl lisanslıcam ?cra ck lı kullanıyordum 8.1 dede lisanslı değilim yani.
daha demin iso dosyasını torrent den indirmek için sitelere bakarken + ***** tool ibaresini gördüm muhtemelen ayrı olarak da indirilebilinir bi bakın belki görürsünüzGüncel arkadaşlar çok acil
Ben windows un programından kurdum hocamdaha demin iso dosyasını torrent den indirmek için sitelere bakarken + cra ck tool ibaresini gördüm muhtemelen ayrı olarak da indirilebilinir bi bakın belki görürsünüz
ben sağlam bi iso bulamadım bazısı 10041 build
bazısı RTM yazıyor anlamadım linki PM olarak atabilir misiniz? eğer iyi sağlam bi iso ise
Kmspico kullan işteGüncel arkadaşlar çok acil
Aynen eski surume göre geç açılıyor ve oyunları acmama sorunu yüklememeye sebeb !!!
Arkadaş 2 gündür bekliyorum, bildirim falan gelmedi, herşey hazır diyor yükle falan birşey yazmıyor nasıl olacak o
heartstoneda kapışalımHangi oyunlarda sorun var ? Ben hiçbir sorun yaşamadım ondan soruyorum. Oyunlarımın ekran görüntüsünü atayım.
Microsoft ' un sitesindeki aracı indirip yükleyebilirsin.
Bu da ekran görüntüsü
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Mert(invoke yada qarapapaq) beni hep yeniyordu ama belki bir zamanların ünlü film ve Dizi yıldızını yenerimOlabilir
Mert(invoke yada qarapapaq) beni hep yeniyordu ama belki bir zamanların ünlü film ve Dizi yıldızını yenerim
Win 7 tamam da zaten 10 daha kaç bin kişi kullanıyor kiMicrosoft açıklamış türkiyenin %95 korsan kullanıyormuş Windows 10 u
Microsoft kendi açıklamış bilmiyorumWin 7 tamam da zaten 10 daha kaç bin kişi kullanıyor ki
He gördüm o kartları güzel duruyorlarBen bırakalı çok oldu. Şu an oyun nasıl bilmiyorum ama bırakırken herkes parayla deste almıştı, hiç zevkli değildi.
He gördüm o kartları güzel duruyorlarBen bırakalı çok oldu. Şu an oyun nasıl bilmiyorum ama bırakırken herkes parayla deste almıştı, hiç zevkli değildi.
abi abi o oyunlardan birini bana virsiniHangi oyunlarda sorun var ? Ben hiçbir sorun yaşamadım ondan soruyorum. Oyunlarımın ekran görüntüsünü atayım.
Microsoft ' un sitesindeki aracı indirip yükleyebilirsin.
Bu da ekran görüntüsü
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?