Windows 10 KULLANICILAR KULÜBÜ [SORU(N)LAR-ÇÖZÜMLERİ]

WINDOWS 10'A HER AÇIDAN BAKILDIĞINDA HANGİ PUANI VERİRSİNİZ? (5 çok iyi, 1 çok kötü)

• Kullanılan toplam oy
    139

şimdi cmd den şu komut veriyorum

Windows 10 yükleniyor %99 yazıp 10 sn sonra en üstdeki hatayı veriyor yani %99 bitti ise neyi bekliyor bu microsoft anlamadım yoksa ben komutu verdiğimden dolayı mı bu hatayı veriyor ?

0MG90

Üye
Şu an yükleniyor

PriZm

Üye
DX12 destekli driverlar çıktıktan sonra HD7870 de nasıl bir performans artışı olacak merak ediyorum açıkçası.

iso dosyasını indiren arkadaş link atabilir mi microsoftun sitesinden mi indiriyorsun

0MG90

Üye
Ürün anahtarı istiyor ne yazıcam? İnternetten bakıp yazdım kabul etmedi.

Nextman

Emekli Yönetici
Bu da tool ile update Başlagıçta seçebiliyorsunuz USB ya da DVD hazırla veya bilgisayarımı direk yükselt

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

0MG90

Üye
Neyse hallettim

lamia925

Üye
Arkadaşlar windows 10 n ve kn tam olarak ney bilgisi olan var mı

Bu da tool ile update Başlagıçta seçebiliyorsunuz USB ya da DVD hazırla veya bilgisayarımı direk yükselt

Bende şu an bu yöntemi yapıyorum rezervasyon işlemi gibimi oluyor bu işlem ile key istiyormu ?
Birde Windows 10 pro mu yüklüyor,Windows 7 Ultimate kullanıyorum.

Abi bildiğin telefonumu kullanıyorum aynısı

Nextman

Emekli Yönetici
Bende şu an bu yöntemi yapıyorum rezervasyon işlemi gibimi oluyor bu işlem ile key istiyormu ?
Birde Windows 10 pro mu yüklüyor,Windows 7 Ultimate kullanıyorum.
Tool aracının amacı sıfır veya indirilen pc'ye kurulum. Key istemesine gelince 2 adet pc de hata aldım
çözümü de basit C:\Windows\SoftwareDistribution\Download içinde bulunan tüm dosyaları silin tekrar update yapıp deneyin bu yöntemle aştım.

Yoğunluk olması normal acele etmemek gerekir

exp_l0it

Üye
windows 10 kullanıcılar kulübü açsak mı kine

Tepkiler: Nextman

csbaz

Üye
Vin 8.1 den devam [emoji41] [emoji377] Şaka bi yana çok isterdim geçmeyide ekran kartı driveri yok hd 4600 için [emoji53]

Nextman

Emekli Yönetici
ciddi yoğunluk söz konusu akşam 6 dan itibare n yoğunlaştı bilginize.... hala devam son pc

Ekli dosyalar

Tepkiler: BLasTeaR ve -Börteçine-