Windows 10 KULLANICILAR KULÜBÜ [SORU(N)LAR-ÇÖZÜMLERİ]

Sponsorlu Bağlantılar

WINDOWS 10'A HER AÇIDAN BAKILDIĞINDA HANGİ PUANI VERİRSİNİZ? (5 çok iyi, 1 çok kötü)

• Kullanılan toplam oy
    139
The Pancar

The Pancar

Üye
Benimde o klasöre 5.85 GB indirmiş

Serhan

Serhan

Üye
w8.1 Single L. ve w7 Pro haftaya kurarım :D

0MG90

0MG90

Üye
Driverlarımı indiriyorum birazdan kurucam :eller:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Windows 10 Final sürümün iso dosyası da Microsoft tarafından yayınlandı. İsteyen indirip kurabilir. Bunun dışında Windows Insider kullananlar otomatik olarak dun geceden itibaren güncellemeyi almaya başladı. Buraya kadar her şey anlaşıldı ise gelelim diğer kullanıcılara.

lisanslı Windows 7 ya da Windows 8.1 kullanıcıları arasında rezervasyon yapanlar güncellemeyi bir iki gün içinde Windows Update üzerinden alacaklar. Zaten güncelleme dosyaları arka planda serverdan çekilmiş durumdadır. Rezervasyon yapmayan Lisanslı Windows 7 ve Windows 8.1 sahipleri ise ilerleyen günlerde güncellemeyi Windows Update üzerken otomatik olarak alacaklar.

bunun dışında beklemek istemeyen veya bunların hiç biri ile uğraşamam diyenler var ise Microsoft'un sitesinden iso dosyasını indirip disk oluşturarak format yolu ile yükleyebilirler.

• Beğen
Tepkiler: afatsumlug97
Adilx05

Adilx05

Üye
Arkadaşlar kurulumu yaptım gerçi 2-3 saat oldu ama neyse :) Win 7den direk 10a geçenler bi noluyoz diyecekler neyse 8.1den gördüğüm farklarını yazayım indirecek arkadaşlarada yardımcı olsun. Başlat menümüz geri gelmiş ama istersek 8.1 gibi tam ekran yapabiliyoruz. Bootscreen aynı sadece yumuşak geçiş eklenmiş. Oturum açma ekranı çok güzel olmuş. Microsoft Edge gelmiş ve bence başarılı bir tarayıcı ama eklentileri nası ekliyoruz ona bakmadım. Cortona bacı ne yazıkki gelmemiş türkçe için. Çoklu masaüstü için başlangıçın yanına tuş konulmuş arama sekmeside keza orda. Bildirim çubuğu gelmiş(En sevdiğim değişim). Simgelerde çağ atlanmış. Geçişler daha yavaş ve görülebilir olmuş. Özetle bunlar ama daha birsürü değişim var ve bence kullanılabilir.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Ben 8 üzerinden crackli vaziyette ota alamadım. Nereden indirip usb için kurmamı önerirsiniz?

infazcı-konan

infazcı-konan

Üye
hani bugün güncelleme gelecekti tüm cihazlara kasım ayı nerden çıktı ? yalancı mikrosoft!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reflex

reflex

Üye
Arkadaşlar "yüklemeye hazırlanıyor" ekranında takıldı. Ne yapmam lazım uzunda bir süre oldu.

exp_l0it

exp_l0it

Üye
yükleyenler->ati ekran kartlarıyla ilgili bir problem var mı?

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
o değil mobil sürüm için çoğu cihazlara ücretli diyolar ?

• Beğen
Tepkiler: infazcı
infazcı-konan

infazcı-konan

Üye
kolpa windows bizi kandırdı demek sen görürsün 8.1 de öteye geçmeyeceğim bedava wp10 dağızmazlar ve adam olmazlarsa

Gönüldaş

Gönüldaş

Üye
Şuan Windows 10 yüklüyorum fakat deneme sürümü yüklememiştim bakalım nasıl yükleyip göreceğiz.

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Şimdi nvidia 'nın windows 10 için çıkardığı güncelleme bozuk ve sorunları var diyenler var doğru mu

exp_l0it

exp_l0it

Üye
Şimdi nvidia 'nın windows 10 için çıkardığı güncelleme bozuk ve sorunları var diyenler var doğru mu
güncelleme beta ise sorun çıkarabilir. Dx12 ile uyumlu çalışması için olabilir güncelleme. Şimdilik stabilde kalsanız daha iyi olur.

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye

şimdi baktım da ikitane klasör var birisi ws diğeri bt .
bt windows 10 ise ws hangisi

(şuan bana güncelleme gelmedi diye microsoftun sitesinden güncelleme programını çalıştırıyorum (%50 si bitti acaba ikisi birden mi iniyor ?)

Bruce Lee QQ

Bruce Lee QQ

Üye

şimdi baktım da ikitane klasör var birisi ws diğeri bt .
bt windows 10 ise ws hangisi

(şuan bana güncelleme gelmedi diye microsoftun sitesinden güncelleme programını çalıştırıyorum (%50 si bitti acaba ikisi birden mi iniyor ?)
Bende o güncelleme programını kullanıyorum şu an umarım win10 pro kurar.%24

hikmet366

hikmet366

Üye
Windows 10 Pro İSO indiriyorum

Üst Alt