Kulaklıktan Gelen Mp3 Beni Tatmin Etmiyor Ne yapabilriz ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

FRAPSDH

Üye
19 Liraya sony e818 lp modelinide alabilirsin. Teknosadan aldım ses kalitesi çok yukarılarda çıktı.TAvsiye ederim

SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap
ben phılıps tavsiye ediyorum

- - - Eklendi - - -

ben phılıps tavsiye ediyorum

darkwolf33

darkwolf33

Üye
kardeş sana tavsiyem sony mdr zx 600 al hem şık hem de güzel bir kulaklık pişman olmazsın

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
bende yeni ve kaliteli bir kulaklık arayışındayım N9 un wh-901 ini denedim umdugumu bulamadım..
Bana dış kulaklık olacak 100 tlye kadar olacak bassları güçlü ve kaliteli olsun istiyorum ama tizide orantılı tabi?

IKHULAKU

IKHULAKU

Üye
Sennheiser CX 300 kullanıyorum. Nokia'nın kendi kulaklıklarına göre arada epeyce fark var, hatta arada sesi kısmak zorunda bilr kalıyorum fazla geldiği için.

punisher123

punisher123

Üye
Emin olun herkes Nokianın standart kulaklıklarından sonra 50 tllik bi kulaklık bile alsa,ben bunu daha önce niye almamışım der,Sennheiserde Cx-150den başlar güzel kulaklıklar,sonyninse teknosada olan bi modeli var,kulak içi,44 tl,şuan bende o var,biraz tizi var ama Çok iyi,fiyatına göre,Kulaklıklara bi giriş yapmak isteyenler için birebir :)

TheMadness

TheMadness

Üye
Programla ses artırmak kalite kaybına sebep olabilir :) Benimde önerim kaliteli bir kulakiçi kulaklık,Sennheiser cx-200 vs. İyidir,Onlarda şöyle bişi var zaten;Kulaklıklar dışarıdan gelen sesin büyük kısmını engelliyor,ve kendi sesleride gayet yüksek :) tabi kalitesiz ucuz kulaklıklar dış sesi engelleyemez,o yüzden tatmin etmemeleri normal.

Annadaki ses parametreleri. Sorun cikaracagini zannetmiyorum

krocix

Üye
sony philips vs sakın sakın alma. nokia telefonlarda pek ses vermiyor genelde uyumsuz zaten. iPod shuffle'ın kulaklığından almanı öneririm sana. kulaklığı elinde tutsan orjinal nokia kulaklığın takılı olduğundan daha çok duyarsın. o derece iyi. ses bozuk değil apple yani olmaması lazım zaten. internette 50~60'ye görmüştüm ama teknosa gibi yerlerde 109 TL olması lazım. deneme şansın varsa birinden al ve dene farkı gör. bass tiz ses her şey kıvamında geliyor. birde dinlerken cazz moduna almanı öneririm. biraz farkı oluyor bozulmadan.

Flagellvm.Dei

Flagellvm.Dei

Üye
Arkadaşlar iş sadece kulaklıkta değil, çalan mp3 dosyasıda çok önemli. Standart 128 Kbit yerine 320 Kbit mp3 dosyası çalarsan farkı görürsün. Ayrıca desibel arttıran programlar da kullanabilirsin +3 +6 db arttırabilirsin

aQuaLand

Üye
    Konu Sahibi
Sonuç olarak mp3 çalar alcam :D

hasan7049

Üye
nokia bh 214 bluetooth kulaklık al ben nokia c7 kullanıyorum normal kulalıkta az gelir ama önerdiğim kulaklık çok iyi sanki anfi gibi gayet yüksek ses.

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
ben 5800'ın kutusundan çıkan kulaklığı kullanıyorum. Dışarıdan gelen sesi inanılmaz azaltıyor ve inanılmaz derecede net yüksek ve yumuşak bir bass kalitesi var. Bence muhteşem bir ses sistemi kadar berrak ve net bi ses veriyor. Fiyatı da 20 ile 30 tl arası. Bu fiyata daha kalitelı kulaklık bulman zor gerçekten. Tavsiyemdir.

- - - Eklendi - - -

ama kutudan çıkan sadece. Aynı görüntude cok kulallık satılıyo ama orjınal kutudan çıkanla alakası yok. Dikkat et.

- - - Eklendi - - -

WH-205 modeli kulaklığın.

Hex4d0r

Hex4d0r

Üye
Saçma sapan kulaklık önermeyin. 14-20 liralık kulaklık o kadar kaliteli olsa kimse gidip 200-300 lira senheiser ie8, westone 4, monster turbine, audio technica cks90'na falan o kadar para bayılmaz.

Ucuz yollu olacaksa Creative EP-630 çok övülmekte. Performansı Senheiser cx300'e yakınmış. Yurtdışından biraz da bütçen varsa audio technica cks 50 veya yeni revizyon cks 55 alabilirsin 100 lira civarına.

Alperen Şuayb

Üye
Beats Monster Al :D :D

umt07

umt07

Üye
100 tl altında kulaklık ararsan ep630 dışında bakma, tabi indrimsiz olarak düşünüldüğünde. 100 tlnin üzerine çıkıldığında sennheiser cx150-200-300 bütçene göre bak. Zaten yukarıda bir arkadşın dediği gibi kutudan çıkan kulaklıktan sonra her aldığın 50 tllik kulaklık bile büyük fark yaratır. Bende ep630 var indirimle 32tl+kargoya mal olmuştu, gerçekten o fiyata daha performanslı daha kaliteli birşey bulamazsın, ama dersinki benim bütçemde sıkıntı yok daha yüksek modellere bakarsın. Şuuda unutma ses izolasyoınu istiyorsan kulak-içi kulaklık alman şart.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt