Kulaklıktan Gelen Mp3 Beni Tatmin Etmiyor Ne yapabilriz ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

aQuaLand

Üye
    Konu Sahibi
Kulaklıktan Gelen Mp3 Beni Tatmin Etmiyor Ne yapabilriz ?
Arkadaşlar Nokia E7-00 Kullanıcısıyım. Kulaklıkla sürekli mp3 dinliyorum, fakat ses yeterli gelmiyor... Trende falan zor oluyor. Herhangi bir yazılımla yada bir ayarla bu sesin desibelini yükseltebilirmiyim? Yada kaliteli bir kulaklık alsam (Sony,Creative,Philips Mp3 Çalarlar için olandan) sonuç değişirmi ? Tunewiki kullanıyorum orda ses normalden biraz daha yüksek ama oda yeterli değil. Saygılar

PixelWolf

Üye
çin malı al ozaman

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
al bir sennheiser ya da sony bak keyfine iyi kulaklık için 150 tl yi gözden çıkar ama.

jdmsaint

jdmsaint

Üye
ben philps oneill kulak içi aldm.Bassları iyi değl ama baya kulağı zorluyo.eğer bass istersen fiyat/performans olarak creative ep630 öneririm sennhizer dan baya iyi.

PriZm

PriZm

Üye
Sennheiser önerimdir.

ayrıca ttpod programı 5800 da sesi arttırabiliyordu.bir dene istersen.

aQuaLand

Üye
    Konu Sahibi
yani kulaklığı değiştirirsem performans artarmı arkadaşlar ?

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
artar tabi ki

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
senin ilacın sennheiser cx200 II pro street ve changesoundparameters patchini telefonuna uygulamak :)

Nokiafanboy

Nokiafanboy

Üye
Senin kulaklık kötü kardeşim. Git yeni bir kulaklık al. Butcen sikintili degilse tabi.

SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap
Telefonun hacklı olması gerekıyormus ben hacklemedım telefonumu :(

hacklemek çok kolay ve hiçbir sakıncası yok. Garantiden çıkar diye endişeleniyorsan merak etme. Telefonda servislik bir sorun çıkarsa hard format atıp yollarsın anlaşılmaz ;)

tarxhn

tarxhn

Üye
senin derdin 150+ kulaklıktan gecer

punisher123

punisher123

Üye
Programla ses artırmak kalite kaybına sebep olabilir :) Benimde önerim kaliteli bir kulakiçi kulaklık,Sennheiser cx-200 vs. İyidir,Onlarda şöyle bişi var zaten;Kulaklıklar dışarıdan gelen sesin büyük kısmını engelliyor,ve kendi sesleride gayet yüksek :) tabi kalitesiz ucuz kulaklıklar dış sesi engelleyemez,o yüzden tatmin etmemeleri normal.

SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap
Programla ses artırmak kalite kaybına sebep olabilir :) Benimde önerim kaliteli bir kulakiçi kulaklık,Sennheiser cx-200 vs. İyidir,Onlarda şöyle bişi var zaten;Kulaklıklar dışarıdan gelen sesin büyük kısmını engelliyor,ve kendi sesleride gayet yüksek :) tabi kalitesiz ucuz kulaklıklar dış sesi engelleyemez,o yüzden tatmin etmemeleri normal.

Kesinlikle katılıyorum. Bütcen uygunsa kulakiçi kulaklık al. Yok almıcam diyorsan benim verdiğim bağlıntıdakileri uygula ;)

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
veya telefonuna cfw (custom firmware ) yükleyebilirsin forumda mevcut.telefon modelini belirtmemişsin ona göre tavsiyede bulunurduk

phoenix_

phoenix_

Üye
müzik dinlemeye önem veriyorsan bence ses yükseltme falan kullanma.denemedim ama muhtemelen ses bozulacaktır.Yoğun bass sana iyi gelecekse creative 630i yi çok öneriyorlar.Yok ben daha dengeli bir şey istiyorum dersen de sennheiser cx200 ı falan al ama fiyat olarak creativle fark var.Ben Sennheiser cx300-II kullanıyorum ve gerçekten çok memnunum.Nokianın kendi WH-701 ine göre ses çok arttı.Onun son sesi bunun yarısı falan ediyor o kadar yani.Sadece yükseklik değil tabi ses kalitesi de çok daha iyi.

tempestshine

tempestshine

Üye
Kulaklık sesi artıran yamalar var.Ama hoparlör sesini azaltırlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt