Kulaklıkta takılıp kaldı

Sponsorlu Bağlantılar

00cengiz

00cengiz

Üye
    Konu Sahibi
Kulaklıkta takılıp kaldı
Selamın Aleyküm arkadaşlar.. Çok ciddi ve sinir bozucu bir sorunla karışı karşıyayım. Sorunumu şöyle özetliyeyim..

Bende 2+1 hoparlör vardı, 4 tane jak girişi var yani 2 si pc ye bağlantı 2 side hoparlör için, bu hoparlörlerden birinin jakı içinde kırıldı bizim burda elektronikçi değişitirdi 5 tl ye.. dahha sonra evde bulduğum bi jak kablosuyla lap topa bağaldım laptopta ses gitti cızır cızır ses çıkartıyor.. Sonra kabloyu değiştirdim lap topta ki sorun aynıydı. Sonra telefona taktım telefonda çaldı biraz bastırarak yani bastırma dediğim öyle şiddetli bi kuvvet uygulamadım hani çok hafif itirdiğinde çalıyordu.. Baya dinledim 1 saat kadar takılı kladı yani ondan sonra çıkardığımda kulaklık sismgesi gitmedi. Kapattım açtım düzelmedi, fabrika ayarlarına döndürdüm düzelmedi kualklık taktığımda çalıyor tekrar..

Napmam lazım şimdi ? garantiyemi götürsem ? sorun hoparlörün değişen jak grişinden kaynaklanabilirmi ? lütfen yardımcı olun..

Şimdiden teşekkürler, iyi forumlar..

Telefonumun modeli : LG Optimus Black L5

- - - Eklendi - - -

arkadaşalr acilen yardıma ihtiyacım var, yardım edecek birileri yokmu ? :( :vur

Plesk234

Üye
Garantiye yolla :)

relentless34

Üye
ya o bende de olmuştu garantiye falan gönderme gerek yok.bi iki saat sonra geçiyo o.

oylum61

Üye
Aynen bende de oldu 1 gün sonunda düzeldi kapatıp açtığımda :D İlginç bir durumdu :D

relentless34

Üye
LG'nin cilveleri işte :D

alaStar

alaStar

Üye
Selamın Aleyküm arkadaşlar.. Çok ciddi ve sinir bozucu bir sorunla karışı karşıyayım. Sorunumu şöyle özetliyeyim..

Bende 2+1 hoparlör vardı, 4 tane jak girişi var yani 2 si pc ye bağlantı 2 side hoparlör için, bu hoparlörlerden birinin jakı içinde kırıldı bizim burda elektronikçi değişitirdi 5 tl ye.. dahha sonra evde bulduğum bi jak kablosuyla lap topa bağaldım laptopta ses gitti cızır cızır ses çıkartıyor.. Sonra kabloyu değiştirdim lap topta ki sorun aynıydı. Sonra telefona taktım telefonda çaldı biraz bastırarak yani bastırma dediğim öyle şiddetli bi kuvvet uygulamadım hani çok hafif itirdiğinde çalıyordu.. Baya dinledim 1 saat kadar takılı kladı yani ondan sonra çıkardığımda kulaklık sismgesi gitmedi. Kapattım açtım düzelmedi, fabrika ayarlarına döndürdüm düzelmedi kualklık taktığımda çalıyor tekrar..

Napmam lazım şimdi ? garantiyemi götürsem ? sorun hoparlörün değişen jak grişinden kaynaklanabilirmi ? lütfen yardımcı olun..

Şimdiden teşekkürler, iyi forumlar..

Telefonumun modeli : LG Optimus Black L5

- - - Eklendi - - -

arkadaşalr acilen yardıma ihtiyacım var, yardım edecek birileri yokmu ? :( :vur
Kardeş sorunun düzeldi mi aynısı banada oldu :-)

cansizomer

Üye
aynısı banada olmuştu.ne yaptımsa düzeltemedim.telefonu sıfırladım.romu tekrar kurdum olmadı.farklı rom kurdum yine olmadı.fakat kulaklık takılı iken bir arama yaptım görüştüm görüşme bitince kulaklığı telden çıkardım kendiliğinden düzeldi.

alaStar

alaStar

Üye
Bende teli kapatıp açtm düZelmedi candy crush oynadım düzeldi bu heralde orjinal olmayan kulaklık takınca oluyor:-)

00cengiz

00cengiz

Üye
    Konu Sahibi
hayır düzelmedi yarın garantiye götürücem arkadaşlar.

relentless34

Üye
Ne gerek var garantiye at bi hard reset düzelir

00cengiz

00cengiz

Üye
    Konu Sahibi
sıfırladım zaten hard reset nedir bilmem uğraşamam zaten

00cengiz

00cengiz

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar yardımcı olurmusnuuz faturasını bualmadım kaldı öyle hard reset nedir garanti dışı mı bırkaıyor zormu yapması nasıl yapılır yarıdmıcı olun lütfen

alaStar

alaStar

Üye
Kardeş faturAya gerek yok

00cengiz

00cengiz

Üye
    Konu Sahibi
tamamdır faturayı buldum sorun yok konu kilitlenebilir

Takipçi Satın Al

Üst Alt