Kulaklıkta Neden Sağ Taraf Ve Sol Taraf Ayrımı Var ...

Sponsorlu Bağlantılar

maxirabit

maxirabit

Üye
Mesela counter strike oynuyorsun. Adam sağından geliyor. Eğer iki kulaklığada ses giderse sen ortadan geliyor sanırsın. Sağdan geldiğini anlaman için sağdaki kulaklıktan daha çok ses çıkması gerekiyorki sol tarafa baskın çıksın yani sağdan geliyor gibi olsun. Şimdi sen sağ kulaklığı soluna tak solu sağa tak. Adam cs de sağdan gelsin sen sola bak 10 öldürme 120 ölme ile maç biter :D
Eğer kulaklık 5.1 yada daha yüksek bir şey tarzındaysa,hep oyunda kayıp edende sen olursun:D
O tür oyunlarda streodan fazlası çok,aşırı hassaslık iyi değildir onda ama öyle oluncada sağda mı solda mı derden,çoktan ölmüştür:)
En iyi deneyimleri yaşamak için,kalite bir kulaklık ve sevdiğiniz müziğin cd'si neden cd diyeceksiniz çünkü ham halidir ve bozulmamış hali olduğundan müzik daha kalitelidir:)

• Beğen
Tepkiler: HacKLess

CABBAR

CABBAR

Üye
Madonna'nın give it 2 me şarkısını dinle kulaklıkla. Şarkının Bi kısmında "to the left to the rigğt" diyor. Left sol kulaklıktan right sağ kulaklıktan geliyor. Sebebi ne bilmiyorum ama kullanılıyor bu özellik

- - - Eklendi - - -

Madonna'nın give it 2 me şarkısını dinle kulaklıkla. Şarkının Bi kısmında "to the left to the right" diyor. Left sol kulaklıktan right sağ kulaklıktan geliyor. Sebebi ne bilmiyorum ama kullanılıyor bu özellik

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
dolby :islik:

maxirabit

maxirabit

Üye
Madonna'nın give it 2 me şarkısını dinle kulaklıkla. Şarkının Bi kısmında "to the left to the rigğt" diyor. Left sol kulaklıktan right sağ kulaklıktan geliyor. Sebebi ne bilmiyorum ama kullanılıyor bu özellik

- - - Eklendi - - -

Madonna'nın give it 2 me şarkısını dinle kulaklıkla. Şarkının Bi kısmında "to the left to the right" diyor. Left sol kulaklıktan right sağ kulaklıktan geliyor. Sebebi ne bilmiyorum ama kullanılıyor bu özellik
Daha kullanıcıya ulaşmadan kayıt aşamasında şarkıda rötuş yapılırken onlar oluyor,stüdyoda onları sağlayan profesyonel kayıt cihazları var:)

MrTech

MrTech

Üye
ya mesela hoparlör sesi hangi kısma verilsin ? gibi (sag yada sol) ama genelde iyi ya

maxirabit

maxirabit

Üye
ya mesela hoparlör sesi hangi kısma verilsin ? gibi (sag yada sol) ama genelde iyi ya
Yanlız kulakta temiz olması lazım yoksa,istersen akg,bose,beats vs ver yinede onu dinleyen birşey anlamaz o zaman:D

Türe

Türe

Üye
bu haftasonu idoser seniycem :eller:

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Arkadaşlar ses performansı açısından anlatmışlar birde bunun kulak yapısını ilgilendiren kısmı var.Kulakiçinden kafabantına kadar kaliteli bütün kulaklıkların sağ sol kulak yapısı birbirinden farklıdır.Dış görünüşü aynı olsa bile iç kısmında kulağa oturmayı ve rahatlığı sağlayan kısımda değişiklikler bulunur.Sağ kulak için yapılmış kulaklığı sağ kulağa takınca sol kulağa oranla çok daha iyi oturur ve rahat ettirir.

bu haftasonu idoser seniycem :eller:

Dene işe yarıyor :D Başlarda olmasa bile bir süre sonra alışıyorsun ve işe yaramaya başlıyor.

Türe

Türe

Üye
Ben uyku dozu alacam :D

Üst Alt