wh-701 güzel nasıl kırıldı bi anlatırmısın benim kulaklığın sol kulkalığı çalışmıyordu servise verdin 2 hafta sonra yenisini gönderdiler silikonlarıyla fln
çantamdaydı kulaklık çıkardım bi baktım sol kulaklık çalışmıyo garantiyle falan uğraşmak istemedim performansınıda beğenmiyodum yeni kulaklık almak istedim
benim kulaklık iki kere değişti garantide ilkinde garantiye verdiğimin ertesi günü teslim aldım, ikincide ise bi saat sonra yeni kulaklık alacaksan bile faturanla birlikte kvk'ya götür derim hiç yoktan iyidir
çantamdaydı kulaklık çıkardım bi baktım sol kulaklık çalışmıyo garantiyle falan uğraşmak istemedim performansınıda beğenmiyodum yeni kulaklık almak istedim :d
bendede aynısı oldu otobüse bindim çantamdan çıkardım sol kulaklık çalışmıyor bence ver garantiye anlattığın kadar kötü değil kulaklık 50 tl ye alacağın birçok kulaklıktan daha iyi sesi var
bendede aynısı oldu otobüse bindim çantamdan çıkardım sol kulaklık çalışmıyor bence ver garantiye anlattığın kadar kötü değil kulaklık 50 tl ye alacağın birçok kulaklıktan daha iyi sesi var
Bir çoğundan ama daha iyileri var.Bu arada kulaküstü önermem kulakiçi 100 lira olan bir kulağın aynı performanstaki kulaküstü modeli 120-130 lira oluyor.