Kulaklik Onerisi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
Kulaklik Onerisi
Rock, metal vb muzikler dinlerim :) kafasustu kulaklik alicam su anda akg k450 kullaniyorum fakat farkli kulakliklar denemek istiyorum :) su anda 3 farkli kulaklik denemis bulunmaktayim sennheiser hd200 cift kablo oldugu icin eledim monster beats solo gereksiz bas var 580 tl vermem o kulakliga :zzz: urbanears plattan midleri pek begenmedim bas konusunda iyi fakat ben bas aramiyorum kisacasi basi kuvvetli olmayan urbanears plattan gibi kulagima tam oturup disaridaki sesi buyuk oranda kesen cok guclu baslari olmayan tek tarafli kablosu olan bir kulaklik ariyorum mumkunse hassasiyeti 110dbden az olmasin fiyat siniri 200 tl :)

Mert

Mert

Üye
Ben de AKG K450 kullanıyorum. Gayet güzel ama fazla hassas sanki kırılacakmış gibi.
Arkadaşım Shure SRH-440 kullanıyor. Denedim sesler çok temiz. Dışarıyla ilişkini tamamen kesiyor :D

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
7 Aydir Kullaniyorum .. Aynen Seni Gibi Metal/Rock Dinliyorum .. Dene Derim .. Emin Ol Pisman Olmazsin .. =]

Marka ; Sony
Model ; MDR PQ2 AE

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
Ben de AKG K450 kullanıyorum. Gayet güzel ama fazla hassas sanki kırılacakmış gibi.
Arkadaşım Shure SRH-440 kullanıyor. Denedim sesler çok temiz. Dışarıyla ilişkini tamamen kesiyor :D

Ben çok dikkatli kullanıyorum işim bitince hemn çantasına koyuyorum :) güzel gibi fakat 270 yl veremem kulaklığa sınır 200 tl ve en az 110db hassasiyeti olan kulaklık arıyorum :)

- - - Eklendi - - -

7 Aydir Kullaniyorum .. Aynen Seni Gibi Metal/Rock Dinliyorum .. Dene Derim .. Emin Ol Pisman Olmazsin .. =]

Marka ; Sony
Model ; MDR PQ2 AE

Kablosu tek taraflı arıyorum çift taraflılar boynuma falan değip rahatsız ediyodu :(

aleranol

aleranol

Üye
Philips oneill stretch var bende baslari biraz fazla olabilir ancak tiz leri de iyi çıkarıyor. Mid eh işte.
Kulağı tam kapatıp sesle ilişkiyi tamamen kesiyor
Dayanıklı ve 105 db hassasiyeti var. Şahsen benim bulabildigim en sağlam ve yalıtımlı kulaklık bu idi. Fiyatı 160 tl. Müzik sadece metal vs. Diye ayrilmiyor tonlarca alt kategorisi var ancak endüstriyel yani rammstein da ve folkta in extremo da harika ses kalitesi var. Alırsan dayanıklı olması , yalıtımı , rahatlığı ve tipi için alırsın. Baslari iyi am ne yazikki çok çok iyi değil. Bir karşılaştırma yaparsan zaten net görürsün.

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
Philips oneill stretch var bende baslari biraz fazla olabilir ancak tiz leri de iyi çıkarıyor. Mid eh işte.
Kulağı tam kapatıp sesle ilişkiyi tamamen kesiyor
Dayanıklı ve 105 db hassasiyeti var. Şahsen benim bulabildigim en sağlam ve yalıtımlı kulaklık bu idi. Fiyatı 160 tl. Müzik sadece metal vs. Diye ayrilmiyor tonlarca alt kategorisi var ancak endüstriyel yani rammstein da ve folkta in extremo da harika ses kalitesi var. Alırsan dayanıklı olması , yalıtımı , rahatlığı ve tipi için alırsın. Baslari iyi am ne yazikki çok çok iyi değil. Bir karşılaştırma yaparsan zaten net görürsün.

Kulağı tam içine alıyor galiba ses yalıtımı dış görünüşü iyi gibi gözüküyor mediamarkt'a gidip deneyebilirim :)

- - - Eklendi - - -

başka önerisi olan var mı :)

Astrosman

Astrosman

Üye
Oğuzhan 1-2lira kulaklıklar var ondan al :ehe

Jomolocco

Jomolocco

Üye
saynayzir cx300

Türe

Türe

Üye
Kafa üstü demesen earpod derdim :) Bir arkadaş almış Ses kalitesi baya iyi diyordu

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
kafa ustunden kastini anlamayamadim amacim yardim etmekti eger ters bir anlami varsa kotu ozaman .

Aboo :kıskıs: kulaküstü de deniyor kafabantlı da deniyor google'a yaz kafaüstü anlarsın :D

- - - Eklendi - - -

Kafa üstü demesen earpod derdim :) Bir arkadaş almış Ses kalitesi baya iyi diyordu

Kafaüstü kulaklık dışında sevmiyorum ben yalıtımları iyi olmuyo dışarıdaki sesi duyuyorum:(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt