Küçükken...

Sponsorlu Bağlantılar

Baydırman

Baydırman

Moderator
    Konu Sahibi
Küçükken...
Televizyonda şehit haberlerini görünce abimin kucağında ağlardım. Şimdi yeğenim benim kucağımda ağlıyor. Bitsin artık şu lanet olası terör. Allah bu teröristleri ıslah etsin. Islahı mümkün değilse Kahhar ismi şerifi ile kahretsin, kahretsin, kahretsin...

• Beğen
Tepkiler: KAYIP-ADAM ve kaankulahli

Rygebin

Rygebin

Üye
Amin, İnşallah hocam .

• Beğen
Tepkiler: Baydırman

H0lligan

Üye
başınız sağolsun...

• Beğen
Tepkiler: Baydırman ve kaankulahli

H0lligan

Üye
.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: kaankulahli
Baydırman

Baydırman

Moderator
    Konu Sahibi
"Başımız" yerine "Başınız" yazman beni düşündürdü. Ayrıca bu bir mizah konusu değil. Hadi canım başka konuya.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: kaankulahli

H0lligan

Üye
"Başımız" yerine "Başınız" yazman beni düşündürdü. Ayrıca bu bir mizah konusu değil. Hadi canım başka konuya.
mizah acisindan demedin sizin ve yigeniniz bu haberlerden sonra aglamasi sizinde bir yakininizin sehit olmasina bagladim yani oyle anladim ondan dedim
oyle ise basiniz sagolsun tekrardan degilsede basimiz sagolsun diyorum hocam sehitlerimze allah rahmet eylesin

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: KAYIP-ADAM, Baydırman ve kaankulahli
Baydırman

Baydırman

Moderator
    Konu Sahibi
mizah acisindan demedin sizin ve yigeniniz bu haberlerden sonra aglamasi sizinde bir yakininizin sehit olmasina bagladim yani oyle anladim ondan dedim
Bir yakinimiz şehit olmadi. Biz vatanın her evladı için üzülürüz, hepsi abimizdir, hepsi kardeşimizdir. Orada belirtmek istedigim nokta terörün cok zamandır devam etmesidir. Ben çocuktum, büyüdüm yeni doğan çocuklar yine terör içinde büyüyor anlatmak istedigim bu. Bu konuda neşeli smileyler görmek istemiyorum, mizah istemiyorum. Alt tarafta zilyon tane geyik konusu var. Gülmek isteyen oraya gider.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: KAYIP-ADAM
Rygebin

Rygebin

Üye
Bir yakinimiz şehit olmadi. Biz vatanın her evladı için üzülürüz, hepsi abimizdir, hepsi kardeşimizdir. Orada belirtmek istedigim nokta terörün cok zamandır devam etmesidir. Ben çocuktum, büyüdüm yeni doğan çocuklar yine terör içinde büyüyor anlatmak istedigim bu. Bu konuda neşeli smileyler görmek istemiyorum, mizah istemiyorum. Alt tarafta zilyon tane geyik konusu var. Gülmek isteyen oraya gider.
Haklısınız hocam kendimi bildim bileli hep terör var malesef. Bu bitmiyor bitmeyecek gibi gozukyor. Bugun de yine mayin paylamis yine sehitlerimiz var. Bunun sonu iyiye degil kotuye gidiyor malesef.

• Beğen

H0lligan

Üye
pardon hocam demek istediginizi genel olarak anlamisdim basda fakat bir yandanda boylemi demisdim neyse basimiz sagolsun diyorum tekrar mizahi sildim emojiyide kaldirdim isterseniz sizde alintilari duzenleyin kusura bakmayin.

• Beğen
Baydırman

Baydırman

Moderator
    Konu Sahibi
Haklısınız hocam kendimi bildim bileli hep terör var malesef. Bu bitmiyor bitmeyecek gibi gozukyor. Bugun de yine mayin paylamis yine sehitlerimiz var. Bunun sonu iyiye degil kotuye gidiyor malesef.
Bu vatan defalarca yıkıldı, defalarca yeniden kuruldu. Rabbim izin vermeyecektir inşallah bu çakal sürüsüne. Planlarını başlarına geçirecektir. Yıllardir Allahın dininin sancaktarligini yapan bir devleti Allah sahipsiz bırakmaz.
pardon hocam demek istediginizi genel olarak anlamisdim basda fakat bir yandanda boylemi demisdim neyse basimiz sagolsun diyorum tekrar mizahi sildim emojiyide kaldirdim isterseniz sizde alintilari duzenleyin kusura bakmayin.
Kusura bakma kardeşim bende cikismis oldum. Psikolojim alt üst bu aralar. Hakkını helal et.

• Beğen
Tepkiler: KAYIP-ADAM ve kaankulahli

H0lligan

Üye
Bu vatan defalarca yıkıldı, defalarca yeniden kuruldu. Rabbim izin vermeyecektir inşallah bu çakal sürüsüne. Planlarını başlarına geçirecektir. Yıllardir Allahın dininin sancaktarligini yapan bir devleti Allah sahipsiz bırakmaz.

Kusura bakma kardeşim bende cikismis oldum. Psikolojim alt üst bu aralar. Hakkını helal et.
helal olsun ne demek anliyorum sizi sorun degil

• Beğen
Rygebin

Rygebin

Üye

Ne badireler atlatmışne savaşlar görmüş 7 cihana hükmetmiş birdevlet yikilmaz yikilamaz. Bunlarda gecicek insallah.

• Beğen
Jus7ice

Jus7ice

Üye
şehitlerimiz için üzülmeyin arkadaşlar şüphesiz bizim askerimizle onların çakallarının (çakala hakaret gibi oldu) nereye gideceği belli

• Beğen
Tepkiler: KAYIP-ADAM ve Baydırman
Baydırman

Baydırman

Moderator
    Konu Sahibi
Ne badireler atlatmışne savaşlar görmüş 7 cihana hükmetmiş birdevlet yikilmaz yikilamaz. Bunlarda gecicek insallah.
İnşallah kardeş inşallah.
şehitlerimiz için üzülmeyin arkadaşlar şüphesiz bizim askerimizle onların çakallarının (çakala hakaret gibi oldu) nereye gideceği belli
Amenna... Ama insan üzülüyor, annelerinin ağıtlarına, eşlerinin kahrolmalarına, çocuklarının hiç bir şeyden haberlerlerinin olmamasına, babalarinin metanetli durarak "vatan sağolsun" demelerine...

• Beğen
Tepkiler: KAYIP-ADAM, Jus7ice ve kaankulahli
Jus7ice

Jus7ice

Üye
İnşallah kardeş inşallah.

Amenna... Ama insan üzülüyor, annelerinin ağıtlarına, eşlerinin kahrolmalarına, çocuklarının hiç bir şeyden haberlerlerinin olmamasına, babalarinin metanetli durarak "vatan sağolsun" demelerine...
Orası öyle insan sevdiğini kaybediyor kolay değil

• Beğen
Baydırman

Baydırman

Moderator
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: Jus7ice ve kaankulahli
Jus7ice

Jus7ice

Üye
bugün telsizlerine ulaşılamayan 12 bordo bereli askerlerimize ulaşıldı meğerse arkadaşlarının intikamını almak için çatışmaya girmişler 73 it öldürmüşler 25 tane de esir almışler hem de burunları bile kanamadan...

• Beğen
Takipçi Satın Al

Üst Alt