"Başınız" derken?başınız sağolsun...
mizah acisindan demedin sizin ve yigeniniz bu haberlerden sonra aglamasi sizinde bir yakininizin sehit olmasina bagladim yani oyle anladim ondan dedim"Başımız" yerine "Başınız" yazman beni düşündürdü. Ayrıca bu bir mizah konusu değil. Hadi canım başka konuya.
Bir yakinimiz şehit olmadi. Biz vatanın her evladı için üzülürüz, hepsi abimizdir, hepsi kardeşimizdir. Orada belirtmek istedigim nokta terörün cok zamandır devam etmesidir. Ben çocuktum, büyüdüm yeni doğan çocuklar yine terör içinde büyüyor anlatmak istedigim bu. Bu konuda neşeli smileyler görmek istemiyorum, mizah istemiyorum. Alt tarafta zilyon tane geyik konusu var. Gülmek isteyen oraya gider.mizah acisindan demedin sizin ve yigeniniz bu haberlerden sonra aglamasi sizinde bir yakininizin sehit olmasina bagladim yani oyle anladim ondan dedim
Haklısınız hocam kendimi bildim bileli hep terör var malesef. Bu bitmiyor bitmeyecek gibi gozukyor. Bugun de yine mayin paylamis yine sehitlerimiz var. Bunun sonu iyiye degil kotuye gidiyor malesef.Bir yakinimiz şehit olmadi. Biz vatanın her evladı için üzülürüz, hepsi abimizdir, hepsi kardeşimizdir. Orada belirtmek istedigim nokta terörün cok zamandır devam etmesidir. Ben çocuktum, büyüdüm yeni doğan çocuklar yine terör içinde büyüyor anlatmak istedigim bu. Bu konuda neşeli smileyler görmek istemiyorum, mizah istemiyorum. Alt tarafta zilyon tane geyik konusu var. Gülmek isteyen oraya gider.
pardon hocam demek istediginizi genel olarak anlamisdim basda fakat bir yandanda boylemi demisdim neyse basimiz sagolsun diyorum tekrar mizahi sildim emojiyide kaldirdim isterseniz sizde alintilari duzenleyin kusura bakmayin.Bir yakinimiz şehit olmadi. Biz vatanın her evladı için üzülürüz, hepsi abimizdir, hepsi kardeşimizdir. Orada belirtmek istedigim nokta terörün cok zamandır devam etmesidir. Ben çocuktum, büyüdüm yeni doğan çocuklar yine terör içinde büyüyor anlatmak istedigim bu. Bu konuda neşeli smileyler görmek istemiyorum, mizah istemiyorum. Alt tarafta zilyon tane geyik konusu var. Gülmek isteyen oraya gider.
Bu vatan defalarca yıkıldı, defalarca yeniden kuruldu. Rabbim izin vermeyecektir inşallah bu çakal sürüsüne. Planlarını başlarına geçirecektir. Yıllardir Allahın dininin sancaktarligini yapan bir devleti Allah sahipsiz bırakmaz.Haklısınız hocam kendimi bildim bileli hep terör var malesef. Bu bitmiyor bitmeyecek gibi gozukyor. Bugun de yine mayin paylamis yine sehitlerimiz var. Bunun sonu iyiye degil kotuye gidiyor malesef.
Kusura bakma kardeşim bende cikismis oldum. Psikolojim alt üst bu aralar. Hakkını helal et.pardon hocam demek istediginizi genel olarak anlamisdim basda fakat bir yandanda boylemi demisdim neyse basimiz sagolsun diyorum tekrar mizahi sildim emojiyide kaldirdim isterseniz sizde alintilari duzenleyin kusura bakmayin.
helal olsun ne demek anliyorum sizi sorun degilBu vatan defalarca yıkıldı, defalarca yeniden kuruldu. Rabbim izin vermeyecektir inşallah bu çakal sürüsüne. Planlarını başlarına geçirecektir. Yıllardir Allahın dininin sancaktarligini yapan bir devleti Allah sahipsiz bırakmaz.
Kusura bakma kardeşim bende cikismis oldum. Psikolojim alt üst bu aralar. Hakkını helal et.
Allah razı olsun.helal olsun ne demek anliyorum sizi sorun degil
Ne badireler atlatmışne savaşlar görmüş 7 cihana hükmetmiş birdevlet yikilmaz yikilamaz. Bunlarda gecicek insallah.Bu vatan defalarca yıkıldı, defalarca yeniden kuruldu. Rabbim izin vermeyecektir inşallah bu çakal sürüsüne. Planlarını başlarına geçirecektir. Yıllardir Allahın dininin sancaktarligini yapan bir devleti Allah sahipsiz bırakmaz.
Kusura bakma kardeşim bende cikismis oldum. Psikolojim alt üst bu aralar. Hakkını helal et.
İnşallah kardeş inşallah.Ne badireler atlatmışne savaşlar görmüş 7 cihana hükmetmiş birdevlet yikilmaz yikilamaz. Bunlarda gecicek insallah.
Amenna... Ama insan üzülüyor, annelerinin ağıtlarına, eşlerinin kahrolmalarına, çocuklarının hiç bir şeyden haberlerlerinin olmamasına, babalarinin metanetli durarak "vatan sağolsun" demelerine...şehitlerimiz için üzülmeyin arkadaşlar şüphesiz bizim askerimizle onların çakallarının (çakala hakaret gibi oldu) nereye gideceği belli
cümleten amin...Allah razı olsun.
Orası öyle insan sevdiğini kaybediyor kolay değilİnşallah kardeş inşallah.
Amenna... Ama insan üzülüyor, annelerinin ağıtlarına, eşlerinin kahrolmalarına, çocuklarının hiç bir şeyden haberlerlerinin olmamasına, babalarinin metanetli durarak "vatan sağolsun" demelerine...
Sadece onlar değil vatanını milletini seven herkes üzülüyor.Orası öyle insan sevdiğini kaybediyor kolay değil