Küçük öğrencilere prezervatif dağıttılar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
izmirligenc

izmirligenc

Üye
:hmmm:hmmm ne demek lazim bilemiyoruz ama bari lise de ogrenciler olsa neyse ama oyastakiler :nono: bende koruyucu falan filan oyastakiler kosmayi bilmiyor cogusu tabi firlamasida varda valla alip balon die sisirirler :kop:

Revengeful

Emekli Yönetici
hahahha :D

кεℓεвεк

Üye
ya su sacma sapan espirilerı kesermısınız gercekten tıksındırıcı tamam artık yazmayın

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
кεℓεвεк;2122391' Alıntı:
sacma buldum ben doğrusu hasancım yanı hoş degıl resmen öğrencılerı tetıklıyolar :s kafasına sokuyolar zati onların ergenlık cağları yanı ne halt yedıklerı bılınmez duzgun.. gercı her gencde aynı değildir.

Tabi ki hoş değil, ama erken gebeliğe bir çözüm yolu artık bu yöntem.

Bu duruma tepki gösterincede adı mahalle baskısı oluyor.Bizim en büyük sorunumuz hiç bir işimizde orta yol olmaması.Sporda da ekonomidede milliyetçilikte te aklıma gelen herşeyde.Ya kuru kafacı oluyoruz.Yada vurdum duymaz.Ya anayasayı hiçe sayıp osmanlı şeriatınıda geçtim iran şeriatı istiyoruz yada tam bir avrupalı!olup islam ve ahlakını örfü ve adetlerimizi hiçe sayıyoruz.Geçmişte yaşanmış savaşlar ve ingilize fransıza yunana analarına avratlatına sövüyoruz ya geri dönüp ingilizi fransızı yunanlısına benzemek için kılı kırk yarıyoruz.2 sene önce EURO 2008 de yarı final oynuyoruz 2 yıl sonra hiç bir turnuvada olamıyoruz :ehe Bu kadar dengesizliğin sonucu felaket.

Bu işin dengesini aileler sağlayacak, devlet de ailelere özendirici bilgiler sunacak. Demokratik yaşamda başka oluru yok gibi .

antepli-27

Üye
kizlarada Tampon dagitsinlar :D

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
:dry:

serkan13

serkan13

Üye
yuh ya en sonunda bu da oldu

[Cenk]

[Cenk]

Üye
yazık ya ayıp be

Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
Pes doğrusu...

'Davut

'Davut

Üye
Şimdilik Saklasınlarda Sonra Belki lazım olur... :D

cedric2323

cedric2323

Üye
oha bea

arslansem

arslansem

Üye
Küçük yaşta hamile kalanlara önlem niteliğinde :D

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
кεℓεвεк;2119381' Alıntı:
Yarışmaya katılan 115 liseden 13-17 yaş arasındaki 150 öğrenciye sponsor firma tarafından prezervatif dağıtıldığı ortaya çıktı.
Skandal bu mu???

Ortada bir skandal varsa o yalnızca "dağıtmaktır".
Sadece prezervatif dağıtmakla olmaz bu iş... Nerede ne zaman kullanacağını, ne zaman kullanmayacağını da anlatacaksın. Hangi yaşta cinselliğin ne ölçüde olması gerektiğini anlatacaksın. Kadın ve erkek anotomisinden de bahsedeceksin. Hatta Doğum kontrol hapı, spiral, aşı gibi korunma yönetemlerini de anlatacaksın.

Ondan sonra doktora gidiyor eşler... Dohtor Bey biz 8 aydır uğraşıyoruz ama çocuğumuz olmuyor, bizi bir tedavi edin diye...
Sonradan anlaşılıyor ki göbek deliğinden birleşmeye çalışmış çift (Gerçek bir olaydır).

Edepi hayayı ahlakı çocuğunun elinde tuttuğu bir kauçuk parçasında arayan zihniyet o çocuk rahminde bebekle eve geldiğinde de öldürüyor... Ahlak korunmuş oluyor(!).

Son derece gereksiz bir kışkırtma propagandası olarak görüyorum olayı. Ben okulumda cinsel eğitim aldım. 20. yüzyılın sonlarında üstelik; sene 1997 idi ben de ilkokuldan yeni çıkmış, ortaokula başlamıştım. İyi ki de almışım. Benimle aynı sıraları paylaşan ve Türkiye'nin en iyi okullarını bitirerek mühendis-doktor-kimyager-avukat gibi meslek dallarına dağılan onlarca arkadaşımın hiçbirinden de bir edepsizlik ahlaksızlık örneği duymadım.

Ahlaksız hayat tarzlarıyla anılanlar elbette oldu. Ama onların bu hayat tarzının "cinsel eğitimleriyle" bir ilgisi yoktu.
O çocuklar internetten göreceklerini zaten görüyorlar. O gün, orada, eline prezervatif alıp da kıkırdayan çocuk zaten anasını babasını sulu götürüp susuz götürecek kadar bilgilidir cinsellik konusunda.

Yapmayacak olan zaten atar kenara. Zaten yapacak olan da en azından hastalıktan-pislikten, erken ve istenmeyen gebelikten korunmuş olur.

кεℓεвεк

Üye
:alkis oku oku bıtmedı yazın ama güzel acıklamaydı :)

Revengeful

Emekli Yönetici
Göbek deliğindenmi xD

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Ata Abi kısaca iyiki biliyorum mu diyorsun :islik

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
Dağıtmalarında haklı lise yıllarında çok oluyyor bu.Bir test yapıyorlar kızların % bilmem kaçı ilişkiye girmiş mbirşeyler olmuş.Önelmini alsınlar bari

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt