Küçük öğrencilere prezervatif dağıttılar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

кεℓεвεк

Üye
Küçük öğrencilere prezervatif dağıttılar

Kadıköy Belediyesi Sağlık ve Sosyal Dayanışma Vakfı’nın düzenlediği ve İstanbul’da özel ve devlet liseleri öğrencilerinin yarıştığı 13. Liselerarası Müzik Yarışması’nda bir skandala imza atıldı. Yarışmaya katılan 115 liseden 13-17 yaş arasındaki 150 öğrenciye sponsor firma tarafından prezervatif dağıtıldığı ortaya çıktı.

Önceki günkü Kadıköy Bostancı Gösteri Merkezi’nde düzenlenen etkinlikte dağıtılan promosyon hem öğrencilerde hem ailelerinde şok etkisi yaptı. Yarışmayı izlemeye gelen aileler, öğrencilerin ellerinde paketlerinden çıkan prezervatifleri görünce büyük tepki gösterdi.

AİLELER TEPKİ GÖSTERİP SALONU TERK ETTİ

Küçük kızıyla yarışmayı izlemeye gelen bir anne, yapılan uygulamanın ahlaksızlık olduğunu söyledi. İsmini vermek istemeyen bir öğrenci velisi ise, “Çocukların ellerinde o şeyleri görünce şaşırdım. Böyle rezillik olmaz. Buradaki çocuklar daha 13-14 yaşlarında. Onları ne amaçla dağıttılar anlam veremiyorum” ifadelerini kullandı.

Müzik yarışmasında okuluna destek olmak için gelen B.T. adlı öğrenciyse giriş kapısında kendilerine uzatılan prezervatifleri görünce şaşkınlık yaşadığını söyledi.
B.T, “Herkese veriyorlardı, ben de aldım. Burası öğrencilerin katıldığı bir etkinlik. Burada bunların dağıtılması çok yanlış” dedi. Yarışmayı izlemeye gelen ailelerin birçoğu rezaleti görünce salonu terk edip gitti.

BAKANLIĞIN HABERİ VAR MI ?

KASDAV Basın sorumlusu Bircan Silan ise sorularımıza verdiği cevapta eleştirilerin haksız olduğunu söz konusu prezervatiflerin sponsor firma tarafından Milli Eğitim Bakanlığından alınan izinden sonra dağıtıldığını iddia etti.

• Beğen
Tepkiler: Onur Saka

Ersin Oktay

Ersin Oktay

Üye
Aynı semtte benım eski okulumda 7.sınıf öğrencilerine bayan sınıf öğretmenleri tarafından dağıtılmış. şaşırmadım;)

кεℓεвεк

Üye
ben sasırdım cunku bu kadar olmaz cunku teshıs ediyolar bu duruma..

Revengeful

Emekli Yönetici
yuh be

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Hani bize hani bize :ehe

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
:utan:
Yok yanlış anlamayın hani beleş diye dedim yoksa herhangi bir amaç için istemiyorum :islik

Revengeful

Emekli Yönetici
:ehe

Ersin Oktay

Ersin Oktay

Üye
şişirip uçurursun :kop::ehe

Revengeful

Emekli Yönetici
İnsanlık nereye gidiyor böyle...

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Vur dedik öldürdün :s

futbol123

futbol123

Üye
tövbe tövbe :off:

zibidi39

zibidi39

Üye
bu ogrencıerl kucuklmu oluyo sımdı bende ılkokullara dagıttılar sandım :D:D

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
He bebis haksız miyim ?:ehe

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Prezervatif dağıtmakta bir sıkıntı yok, sorun bu değil. Sorun cinsellik yaşının ve gebelik yaşının düşmesinde.. 14 yaşındaki kız çocuklarının hamile oldukları haberini daha sık duyar olduk şu son yıllarda. Buna nazaran prezervatif dağıtmak bir nevi çocuk yaşta gebe kalmaya önlem olarak gayet mantıklı bir yol. Her ne kadar önleyici rolü kadar özendirici rolü olsa da.

кεℓεвεк

Üye
Prezervatif dağıtmakta bir sıkıntı yok, sorun bu değil. Sorun cinsellik yaşının ve gebelik yaşının düşmesinde.. 14 yaşındaki kız çocuklarının hamile oldukları haberini daha sık duyar olduk şu son yıllarda. Buna nazaran prezervatif dağıtmak bir nevi çocuk yaşta gebe kalmaya önlem olarak gayet mantıklı bir yol. Her ne kadar önleyici rolü kadar özendirici rolü olsa da.
sacma buldum ben doğrusu hasancım yanı hoş degıl resmen öğrencılerı tetıklıyolar :s kafasına sokuyolar zati onların ergenlık cağları yanı ne halt yedıklerı bılınmez duzgun.. gercı her gencde aynı değildir.
He bebis haksız miyim ?:ehe
haklısın :D

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye

Bu duruma tepki gösterincede adı mahalle baskısı oluyor.Bizim en büyük sorunumuz hiç bir işimizde orta yol olmaması.Sporda da ekonomidede milliyetçilikte te aklıma gelen herşeyde.Ya kuru kafacı oluyoruz.Yada vurdum duymaz.Ya anayasayı hiçe sayıp osmanlı şeriatınıda geçtim iran şeriatı istiyoruz yada tam bir avrupalı!olup islam ve ahlakını örfü ve adetlerimizi hiçe sayıyoruz.Geçmişte yaşanmış savaşlar ve ingilize fransıza yunana analarına avratlatına sövüyoruz ya geri dönüp ingilizi fransızı yunanlısına benzemek için kılı kırk yarıyoruz.2 sene önce EURO 2008 de yarı final oynuyoruz 2 yıl sonra hiç bir turnuvada olamıyoruz :ehe Bu kadar dengesizliğin sonucu felaket.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt