Küçük bir zeka sorusu ???

Cevabım D,

Şimdi herkes kimin nerede gömülü olduğunu biliyor, iki farklı renkte şapka olduğu da biliniyor ve sadece konuşmanın yasak olduğunu da var sayar isek. D başını sallayıp şapkasını düşürür ve rengini gördükten sonra da %100 emin olarak cevap verme cesaretinde bulunabilir demek istiyorum.

Tepkiler: Silinen Üye 2480407, Emrgncy ve M@cros

M@cros

Üye
Şapkalar kafaya yapışmış düşmüyor

Emrgncy

Üye
    Konu Sahibi
Battı balık yan gider misali yani

Tepkiler: GDDR5

Invoke

Üye
Düzenleme: yok, yok soru çok mantıklıymış, tamam vazgeçtim cevap c =P

Düzenleme2: Çok basitmiş.

Düzenleme3: Bunun için kahin olmaya gerek yok.

Düzenleme4: C kişisini zeki sanmayın, can havli ile beyni olağandan fazla performans sergiliyor.

Son düzenleme:
Tepkiler: levasinay ve Emrgncy

Invoke

Üye
C en korkak olanı abi. Napsam ne etsem diye düşünüyor, yusuf yusuftan kafa çalışmaya başlıyor. Sonra bakıyor diyor ki: "lan bu benim arkamdaki herif kafamdakini görüyo, önümdekinin kafasındakini de görüyo, 2si de aynı renk olsaydı. Cevabı bilirdi ama susuyor. Demek ki önümdekinin şapkası ile benim şapkanın rengi farklı." "Vay be!" diyor. "Eureka" (adam yunanmış, diğeri fransız, biri amerikalı en baştaki garibanda temel ) Neyse işte sonra... Anlıyor öndeki ile şapkaların farklı olduğunu diyor. "Cellat diyor adam ol, benim şapka siyah." Nasıl bildim ama diyor. Hepsi hayret ediyor vay be diyor. O.o diyor Alkışlıyorlar falan, temel diyor ki "çok basit". Olayı anlatıyor temel. Yunanlının cevabı nasıl bulduğunu anlatıyor. Sonra herkes şaşırıyor, temel'e iltifatlar ediyurlar, sen nasıl bir dehasın, nasıl bir zekasın, nasıl bir ... Yunanlı diyor ki, benim kız kardeşim var. Onu seninle evlendirelim. Fransız diyor ki "Olmaz, benim kız kardeşimle evlendirelim." Amerikalı diyor ki "hayır, olmaz. Benim kızkardeşimle evlen. Hem seni amerikan vatandaşı yaparız."
Fransız diyor ki, "eyfeli gezdiririz, şarap içiririz."
...

Tepkiler: Emrgncy

Az düşünülse yapılabilir ama üşendim .D

four men in hats yazınca çıkıyo

Google hazretleri

Herkes ilk 1 dakika boyunca sessiz kalınca C düşünüyor... En çok kişiyi D görüyor.. Eğer önünde gördüğü B ve C, ikisinin de şapkası aynı renk olsa, kendi şapkasının rengini bilip söylerdi. Yani B ve C ikisi de beyaz olsa, D'nin siyah olacağı kesindi.

D sessiz kaldığına göre demek ki B ve C'nin şapkaları farklı renk. C, B'nin şapkasının beyaz renk olduğunu gördüğü için kendi şapkasının siyah olduğuna emin oluyor ve söylüyor!