Kristen'ı(Bella) Rob'a(Edward), Rob'u Kristen'a Sorduk.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DirtyNiqqa

DirtyNiqqa

Üye
    Konu Sahibi
Kristen'ı(Bella) Rob'a(Edward), Rob'u Kristen'a Sorduk.
GoGirl dergisinin 100 Dedikodu ekinde tabiiki New Moon da vardı.Eee New Moondan bahsedipte Robert ve Kristen dan bahsetmemek olmaz...

''ROB'A KRİSTEN'DAN HOŞLANIP HOŞLANMADIĞINI SORDUĞUMUZDA BİZLERİ ÇOK DA ŞAŞIRTMAYACAK BİR CEVAP VERİYOR..

KESİNLİKLE..
Rob:Kristen beni şaşkına çevirdi!

• Kristen ile ilk karşılaştığımda aramızda aniden bir uyum hissettim.O çok zeki ve onunla çalışmak çok güzel.
  • Bizim neslin en iyi aktrisinin Kristen olduğunu düşünüyorum.Nedenini bilmiyorum ama o herkseten çok iyi.
  • O çok güçlü bir kız.Çıtkırıldım bir tip değil.Filimde iki zıt tiplemeyi bir araya getirmişler.Ben çürüğüm o ise çok güçlü ve uyumumuzun da temel nedeni bu sanırım.
  • Kristen harika biri.Twilight'ta rol almak istememin temel nedenlerinden biride o.

Kristen: Robert Beni Büyülüyor'
  • Aslında Rob'u oyuncu kadrosuna seçen bendim.Yönetmenimiz Cathrerine Hardwicke bana,:''Ne Düşünüyorsun?Bu Gerçekten Zor Bir Seçim''dedi.Ben de ''Dalgamı Geçiyorsun?Kimi Seçmemiz Gerektiği Apaçık Ortada!''dedim.Daha iyisi olamazdı mükemmel bir seçim yaptık.
  • Rob uzun boylu ve zeki biri
  • Beraber birçok şey yaşadık dolayısıyla çok yakın hissediyoruz.Biribirimizden güç almamız çok doğal çok zor durumda beraberdik.
  • Ben onun çok yakışıklı olduğunu düşünüyorum ve o yalan söylemiyor.Sanki yalan söyleme yeteneği hiç olmamış.

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
:hmmm

Paylaştığın için teşekkürler.

DirtyNiqqa

DirtyNiqqa

Üye
    Konu Sahibi
Ne demek. Vakit ayırdığına teşekkürler.

rafi1994

rafi1994

Üye
:pro:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...