kredi kartı taksitleri hakında bi yardım ediin

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
kredi kartı taksitleri hakında bi yardım ediin
arkadaşlar şimdi kredi kartı ile alışveriş yaptım her ay 150 lira ödememiz var ben para olmadıgı için 2 ay asgari ücreti olan 50 milyonu yatırdım şimdi ne olacak korkuyorum bi yardım edin yaw ilk defa kredi kartıyla bişey alıyorm son 2 ay kaldı 250 lira yatırsam borç kapanırmı bi yardım edin be :ağlarım:

----------Eklendi @ 03:03:22 ---------- Yazıldı @ 02:52:17 ----------

hiç kredi kartı kullanan yokmu yaw :hmmm

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva

arslansem

arslansem

Üye
Asgari ücret ödeme bankaların en mükemmel tuzağıdır :) az az ödersin sonra bi bakarsın dağ gibi olmuş fatura.Ama az ödediğin aylar tatlı gelir sana :D sonuç olarak geri kalan kısmı ödemek zorundasın

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
ödüyecem son 2 ay kaldı zaten 250 250 yatıracam 500 lira normalde 150 ödemem lazımdı ben 200 fazla ödeyecem inşallah borç kapanır :hmmm

Burak

Üye
banka işi sakat ya.
İşin ucunda haciz var, hapis var.

Necmati

Necmati

Üye
bizde acemiyik bu konularda kredi kartı sevmez babam annem işte bi kredi kartı aldı mecburen onlada babama hediye adık birşey farketmedi :hmmm

iOS Developer

iOS Developer

Üye
kredi karı kullanma kültürümüz yok maalesef. üstelik kartla aldığımız her şey ülke ekonomisine zarar vermekte artı kişinin kendisine de zarar vermekte, asgari ödeme tutarını yatırdığınız zaman da borcun faizi işliyor arkadaşalar.ben zamanında 10000 tl kaptırdım 3000 tl lilik alışverişe, 4 yıl önce 10000 tl ödedim çok kötü borcu daha yeni bitti :D

----------Eklendi @ 13:40:46 ---------- Yazıldı @ 13:39:19 ----------

uzak durun arkadaşlar,uzak durun kredi kartı tuzaktır bankaların en çok para kazandığı alışveriş kartıdır plastik paradır, somut değil hayali paradır kredi kartı yanlıştır üstelik bir de böylesi durumlarda bankaların kartlarının limitlerinin 1000 tl maaş alan birisine 5000 lik kart verilmesi bu durum açık bir göstergesidir.ç...

greenmile

greenmile

Üye
kullanmayı bilirsen hiçbir sıkıntı olmuyor 3 tane kartım var ama çok şükür daha asgari ödeme tutarını yatırmadım,bu durumda gerçekten bir ihtiyaç

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
ALLAH yardımcın olsun

enkazcı

Üye
hacı banka sakat doğru söylüor alacaksan tefeciden alacaksın :D
şaka bi yana hiç biryerden para beklemiceksin çok calısacaksın paranı biriktireceksin tabi yapabilen warsa :D

y n s c n

y n s c n

Üye
Kullanmasını bildikten sonra hiç bir sıkıntı çıkmıyor ya. Gerçekten bu gün ihtiyaç Kredi Kartı. Ayrıca doğru kullanımda @d4rk3ff3ct dediği gibi ülke ekonomisine zarar vermez. Aslında ülke ekonomisine yararı var. Çünki Kredi Kartı alışverişi mutlaka vergilendirmeli (ki bu şu demek oluyor, senin kazancın kayıt altında tutulabiliyor) bu da ekonomiyi düzenlemeyi sağlar. Amerika gibi bir çok ülkede belli bir fiyat üzeri alışverişinizi nakit yapamıyorsunuz. Mesela mağazadan 1000 dolarlık alışveriş yaptınız, ve yasalara göre 800 dolardan fazlasını nakit ödeyemiyorsunuz. Para'nın kayıtdışı olmadığını ıspatlayabilirmisin o şekilde? Para aklama muhabbeti böyle oluyor zaten, adam nakitini çeviriyor başka bişeye, param yok diyor arabam var diyor mesela :P

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...