Kredi Kartı Alabilir miyim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
Kredi Kartı Alabilir miyim?
Arkadaşlar 2 gün önce S3'ümün ekranı kırıldı.Talip arkadaşımda olduğu gibi 1 metre civarı yükseklikten arkadaş düşürdü.
Parayı yarı yarı karşılayacağız.KAsada nokta kadarda olsa çizik olmadı kılıftan dolayı ama ekranın içinde 1 cm uzulukta tekk çatlak var.
Yaptırmak için kredi kartına ihtiyacım var.Finans Bank düşünüyorum.
Yaşım 18 yazın 3 ay boyunca sigortam yattı sonra işten ayrıldım.Dershanede öğrenciyim ama dolayısıyla belge yok malesef.
Bana bu şekilde kart verirler mi veya hangi banka verir?
Kefil filan gerekir mi?

dershanede öğrenci isen oradan öğrenci belgesi alıp 400 tl limitli bir kredi kartı çıkarabilirsin kardeşim

Tepkiler: TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
Dershane öğrenci belgesi verir mi?Vereceğini sanmam.

- - - Eklendi - - -

Ayrıca limit minimum 500 gerekiyor bana.

kesinlikle verir kardesm ayrıca limit 400 ü geçmez öğrenci olduğundan dolayı maalesef

restmod

Üye
Hic bulasma kredi kartina bence bir arkadasindan falan borc al kat kat iyidir

restmod

Üye

Tamam dershane ile konuşacağım.

- - - Eklendi - - -

Kardeşim haklısın bulabilseydim bulaşmazdım ama mecburum.

Onun yerine eski bi tel al 30-40 a idare et bi sure bence kredi karti almak kolay sonrasi kotu oluyo bi turlu kapatamiyosun

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
Onun yerine eski bi tel al 30-40 a idare et bi sure bence kredi karti almak kolay sonrasi kotu oluyo bi turlu kapatamiyosun
KArdeşim ben sana şunu diyim haziran ayına kadar aylık elime max.100 tl geçer.
Oda malesef kurtarmaz ama yazları çalışıyorum aylık 1800 tl gibi civar. Kapanır inşallah.Beni düşündüğün için çok teşekkürler

- - - Eklendi - - -

kesinlikle verir kardesm ayrıca limit 400 ü geçmez öğrenci olduğundan dolayı maalesef
Kartı hangi banka veriyor öğrenciye?

genel olarak bütün bankalar verir

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
PEki teşekkürler yarın sonucu bildiririm.

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar dershane belge veriyormuş.PAzartesi belgeyi alıp başvuru yapacam.
Hangi banka en avantajlısı ve maximum limiti verir?
İşde üniversiteli alabilir miyim?

- - - Eklendi - - -

Akbank'ın Axess exi26 almayı düşünüyorum.Diğer bankaların bir çoğu üniversite kimlik kartıda istiyor.Akbank öyle değil ve müdürü çok yakın tanıdık.Limitde uygun. Ne dersiniz?

restmod

Üye
Şu an bence en iyisi iş bankası ama onunda limiti 300 playcard 500sanırım limiti garanti veya tebe hic bulasma diğerleri hakkında pek bi bilgim yok

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
Şu an bence en iyisi iş bankası ama onunda limiti 300 playcard 500sanırım limiti garanti veya tebe hic bulasma diğerleri hakkında pek bi bilgim yok
iş bankası 400 müş max. Ama netten alışverişi yok bana ilerde çok lazım olacak o.
Ben dediğim gibi Akbank exi26 düşünüyorum.Yıllık ücret keserlerse öğrenci oldugumu belirttiğim zaman geri iade ediliyormuş doğru mu?

restmod

Üye
Evet ılk başta belirtirsn para almazlar hıc

fk555897

Üye
Ailenden biri kefil olursa veriyorlar.

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
Bugün dershane öğrenci belgesi ile akbank'a gittim.Tanıdık müdür vardı o izindeymiş.
Bana üniversite öğrencisi olmam gerektiği söylendi.Exi26 için. Ne yapmam lazım.Akbankın müdürü dershane öğrenci belgesi olur demişti.

- - - Eklendi - - -

konu güncel

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...