Kralsın Samsung

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DJ Beyhan

DJ Beyhan

Üye
    Konu Sahibi
Kralsın Samsung
ilk android telefonum galaxy gioydu cok memnundum telefonumdam ama telefon hafızası az oldugu için rootlada ugrasmak ıstemedıgımden degıstrdım sonrasında lg optimus black aldım almaz olaydım ne guncelleme gelıor telefona ne bısı 2 ay kullandım en sonunda dayanadım galaxy s2 aldım dün telefon budur dedım ne var ne yok herseyı guncel 4.0.4 yükledım odinle orjinal kies romu telefon cok stabıl ve acmadıgı sorun yasadıgım hıc bısıyı yok ve anladım ki android kralı SAMSUNG...

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady ve TheMadness

awdil

awdil

Üye
Uzun yillar nokia kullanmis biri olarak ben de samsung'un basarilarini takdir ediyorum...

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady
DJ Beyhan

DJ Beyhan

Üye
    Konu Sahibi
samsung işini cidden çok iyi yapıyor ve hakettiği değeride görüyor...

enterneoll

enterneoll

Üye
Hakeden kazanır :)

• Beğen
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
hayırlı olsun

avcitalip

avcitalip

Üye
Uzun yillar nokia kullanmis biri olarak ben de samsung'un basarilarini takdir ediyorum...

kesinlikle bende takdir ediyorum :evet: samsung son yıllarda acayip geliştirdi kendisini :evet:

• Beğen
blacktalon

blacktalon

Üye
Su s3te 2gb ram olsaydı ve az daha ucuz olsaydı daha iyi olacaktı

Dr.Watson

Dr.Watson

Üye
androidci kardesler siz ios gecseniz heralde uctum sanırsınız

• Beğen
Tepkiler: kenan_dkaya ve farukbekl

furkey

Üye

iPhone cu kardeşler android e geçseler dünya dışındasınız sanırsınız...

Bu arada beyhan kardeşim. Sen hiç HTC denemedin heralde :)

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
samsung kralsın diyen arkadaş htc kullanmamış :D

- - - Eklendi - - -

iPhone cu kardeşler android e geçseler dünya dışındasınız sanırsınız...

Bu arada beyhan kardeşim. Sen hiç HTC denemedin heralde :)

Bi samsung gs3 kullanıcısı bile 'Sen hiç HTC denemedin heralde :)' Diyorsa sen hala samsung u kral bil :D

• Beğen
Tepkiler: enterneoll

furkey

Üye
samsung kralsın diyen arkadaş htc kullanmamış :D

- - - Eklendi - - -

Bi samsung gs3 kullanıcısı bile 'Sen hiç HTC denemedin heralde :)' Diyorsa sen hala samsung u kral bil :D

Bir HTC fanı olarak batarya değeri için s3 almış bulunmaktayım :) Yoksa One X alıcaktım. Ama samsung anca vezir olur padişah htc dir android de :)

PremiumWork

PremiumWork

Üye
Şu sense 4.1 Rom'undaki özellikler çalışsa güzel olacak ama :vur:

awdil

awdil

Üye

Ayfon kullananlarin buyuk cogunlugu sistem icin degil de,marka icin kullanir.Gercekte bu kisiler icin ayfon 3310'dan farksizdir.

Bugun samsung gibi bir dev rekabet piyasasinin icin de olmasaydi,ayfan muhtemelen ulkemizde 4.000 TL gibi afaki bir rakam ile satilirdi.

Ayfon'u kullanmamam icin en onemli neden ise amerika gibi modern somurgeci bir devlete,destek vermek istemeyisimdir.Zira nerde muslumanlar bir zulme maruz kalsa,arkasindan amerika cikiyor...

Tabi kullanan kullanir,saygi duyarim.

DJ Beyhan

DJ Beyhan

Üye
    Konu Sahibi
arkadslar bn sdce kendi fikrimi soledm herkes memnundur tbiki telefnundan ben burda ne iphone nede htc hakknda kotu bir sey soledm..

mancukya

Üye
Android 100 % 75 piyasa yapmis gelmis ios konusuyor dalgami geciyorsun yada neden konustugunu biliyormusun oda ayri konu aslinda.
Ics kadar ios üstünlügü vardi grafik hizlandirma market falan su an icin grafik hizlandirma geldi, market uygulama öne gecti. Bir avantaji kalmadi tek Android icin sorun Ram ayari

farukbekl

farukbekl

Üye
iş yerinde bir arkadaş diyor.. samsun s3te samsun s3 ben diyorum o iphone 5 o diyor samsung s3 dedim sen telefondan anlıyorsan ben bir ........ tan anlamıyorum.. git biraz araştır öyle gel dedim.

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
iş yerinde bir arkadaş diyor.. samsun s3te samsun s3 ben diyorum o iphone 5 o diyor samsung s3 dedim sen telefondan anlıyorsan ben bir ........ tan anlamıyorum.. git biraz araştır öyle gel dedim.

iphone 5 ezer sgs3ü :D

• Beğen
Tepkiler: WhereIsMyMind
Metin MF

Metin MF

Üye
yahu adamlar burda gelmiş hangi marka androidde daha iyi tartışması yapıyor, biz symbiancılar acı içinde kıvranıyoruz ne uygulama var ne oyun :( :( :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt