KPatcher (KMS 8.0 license until 2048)

Sponsorlu Bağlantılar

imbat12

imbat12

Üye
Eline sağlık çok makbule geçti

queque2244

Üye
Arkadaşım bilgiler için tşk ancak yeni bu işe başlayanlar için madde madde ne yapılacağını anlatabilir misin?

Phyton nedir neden kurulu olması gerekiyor ? Birde lisansı nasıl alıcaz..

tşk

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Python , bir işletim sistemi gibi bir şeydr . Bazı programlar python tabanlıdır . mesela kimi programlar hareket sensörü tabanlıdır ve bunların çalışması için hareket sensörümüzün yüklü olması gerekmektedir . İşte ilk sayfada Python yüklü olmalıdır dememizin sebebi de , kuracağımız programın python tabanlı olmasıdır. Python u kurduğumuzda uygulamalarda simgesi belirmez, yani tıklayıpgiremeyiz bir program değildir . Bazı programların çalışmasına yarayan bir eklentidir . (kurulmasına değil , ) Kurulur fakat python eksik lduğu için çalışmaz.

Kaspersky lisans için ise ,

1- Kaspersky i telefonumuza kuruyoruz .

2- RomPatcher programını kuruyoruz .

3-KPatcher ı kuruyoruz .

RomPatcher programı ile enable yi seçiyoruz ve kapatıyoruz..

Sonra programdan (KPatcher) Menu-'--Execute patch'---Done yapıyoruz ..

Artık Anti-virüs programımız lisanslı olmuş oluyor. İşlemi başardıysak RomPatcher ve KPatcher uygulamasını silebiliriz.

Programımız yine 2048 yılına kadar lisanslı olarak çalışacaktır ..

PYTHON ------------------------------ MaxiCep.Com - Bilgilendirme Buradan yükleyebilirsiniz .... İyi Forumlar ...

darius55

Üye
arkadaşlar KPatcher ı kurdum ve telefon dondu.uygulama açamıyorum hafıza dolu diyor.telefonu kapattığımda açılmıyor ve açılış hatası satıcınız ile görüşün diyor.bunun içinde hafıza kartını çıkartınca iyi ama hafıza kartını takınca donuyor.
bu KPatcherın kaldırmasını hafıza kartından telefon olmadan nasıl yaparız acaba.

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Selam Toprak ;

Bir kart okuyucu ile bilgisayara bağlayıp silebilirsiniz , ya da hafıza kartını biçimlendirebilirsiniz , yani silebilirsiniz ..

darius55

Üye
teşekkür ederim ustam hafıza kartının içinde programla ilgili ne var ne yok sildim.fakat telefona takınca yine aynı.hafıza kartını çıkar çalışıyor.tak donuyor..heralde her ikisinede format atacağız bu gidişle.

htosuntr

Üye
arkadaşım ellerine saglık, nokia e71 de sorunsuz calıştı, üstelik Python'da yüklü değildi...
buna ragmen 2048'e kadar lisanladı kaspersky 8.0.51'i...

slnei88

Üye
nokia e 71 de çalışır mı acaba bu antivirüs?

efekentli361

Üye
programı telefona kurdum.patch işlemini yaptım.antivirüs programını çalıştırdığımda'one of the components not found.please reinstallthe application' uyarısı alıyorum.tamama bastığımda pro açılmıyor.yardımlarınızı bekliyorum.teşekkürler....

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
dostum programı kaldırıp tekrar yüklemeyi deneyin,tlf.u kapatıp açın kaldırdıktan sonra, olucaktır .

efekentli361

Üye
Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bir yerde hata yapıyorsunuz fakat nerede bilemiyorum ..

Çünkü sorunsuz , her uyumlu cihazda çalışıyor . Deneme Yanılma Yöntemini Önereceğim :)

macman

macman

Üye
sağolasın

alibayram61

Üye
bende n95 8 gbyte var ayni dedigin şekilde deniyorum şöyle bi hata ile karşılaşıyorum (ErrPermissionDenied Permission denied by platform security) yardımcı olursan sevinirim .........

kaanfb93

Üye
kpathcer çalışmıyor yüklenirken sertifika hatası uygulama sağlayıcısıyla görüşün diyo bi yardmm edin secman da kullndm yine olmdi:@

metalmilitea

Üye
Kaspersky Mobile Security yi 2048 yılına kadar sorunsuz kullanın ..

RomPatcher programı ile enable yi seçiyoruz , kapatıyoruz. Sonra programdan (KPatcher) Menu

-'Execute patch'-Done yapıyoruz ..

Lisansı aldıktan sonra KPatcher ve ROM Patcher ı kaldırabilirsiniz ...
Kaspersky 2048 e kadar sizin olmaya devam edicek ..

Python yüklü olmalıdır ..

ROM Patcher için buradan -------) http://www.maxicep.com/s60-3rd-sist...ama-autorun-secenegiyle-son-surum-155668.html

Kaspersky 8.0 i buradan ---------) http://www.maxicep.com/s60-3rd-anti...-2048-yilina-kadar-lisansli-s60v3-208953.html
olmuyor bu işte bı sıkıntı var

eLSe

Üye
sertifika hatası veriyor nasıl düzeltebilirim yardımcı olurmusunuz

Üst Alt