Ayağın kaymasın aman ha :sirit:
Astrosman Üye doctorrr' Alıntı: Tammam dayı öl de öleyim sen bana bi' adım at ben sana koşarım Genişletmek için tıkla ... artık koruma altındasin yeğenim. Seninle bi tanisalım. Nerelisin, kaç yaşındasın, okul vs? Isim?
doctorrr' Alıntı: Tammam dayı öl de öleyim sen bana bi' adım at ben sana koşarım Genişletmek için tıkla ... artık koruma altındasin yeğenim. Seninle bi tanisalım. Nerelisin, kaç yaşındasın, okul vs? Isim?
doctorrr Üye Konu Sahibi Astrosman' Alıntı: artık koruma altındasin yeğenim. Seninle bi tanisalım. Nerelisin, kaç yaşındasın, okul vs? Isim? Genişletmek için tıkla ... özelden geliyırım
Astrosman' Alıntı: artık koruma altındasin yeğenim. Seninle bi tanisalım. Nerelisin, kaç yaşındasın, okul vs? Isim? Genişletmek için tıkla ... özelden geliyırım
iyavuzoz Üye ben pıçakçıyım - - - Eklendi - - - dün hell boy vardı ordaki ameliyat bağımlısı olan pıçakçı benim - - - Eklendi - - -
ben pıçakçıyım - - - Eklendi - - - dün hell boy vardı ordaki ameliyat bağımlısı olan pıçakçı benim - - - Eklendi - - -
doctorrr Üye Konu Sahibi Yaviz kesin bi' büyüğü yuvarladın dimi birader ne yaşıyosun sen? Kafalar kafalar
iyavuzoz Üye yoooeeeaaaoooo - - - Eklendi - - - sayfa başı - - - Eklendi - - - sayfa başı olcaanı bildiğim için yazım biraz yooeeaaaooo oldu - - - Eklendi - - - büyük nasıl yuvarlanır efendimis
yoooeeeaaaoooo - - - Eklendi - - - sayfa başı - - - Eklendi - - - sayfa başı olcaanı bildiğim için yazım biraz yooeeaaaooo oldu - - - Eklendi - - - büyük nasıl yuvarlanır efendimis