Köy'den geldim ve S2 ile çekilen Fotoğraflarım :)))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MasteLaa

Üye
    Konu Sahibi
Köy'den geldim ve S2 ile çekilen Fotoğraflarım :)))
Köye gittim dayımlara ( KARS ) ve gittiğim yer tam bir köydü zaten net çekmiyordu o ayrı Evet arkadaşlar yoğun istek üzerine ( ) köyümde ve gelirken çektiğim ( s2 ile ) fotoğrafları paylaşmaya söz vermiştim şimdi paylaşıyorum Buyurun...

----------------------------------------------------------------------------------------------------

Bu bizim araba

-----------------------------------------------------------------------------

Bu da genelden çekim bizim köy

-------------------------------------------------------------------------------------

Bu da bizim köyde çektiğim ergenliğe girmiş asi bir tavuk

----------------------------------------------------------------------------------------------

Bizim köyün kangalı Bunu gezdirerek köpek fobimi yendim

--------------------------------------------------------------------------------------------

Bu da bahçedeki kayısı ağacı Aşağıda yakın çekimi de var

------------------------------------------------------------------------------------------------

Bu da kayısılarımızın yakın çekimi

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bu da enteresan bir örümcek gördüm evin içinde tabii köyde doğal ama bana enteresan geldi ve çektim Büyük bir şeydi

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bu da makro çekimde bahçemizdeki güzel beyaz bir çiçek

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bu da yine makro çekimde mor çiçek

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bu da benim çok beğendiğim sarı çiçek

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bu da ağacın üzerinde güneşi gördüm ve çekmemek olmaz dedim

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bu da Sevim Yenge'min tandırı

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bu da Maraş'a dönerken Elazığ'da durduk barajın manzara fotoğraflarını çektim

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bu da Erzurum'da çay içerken

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kısacası köye gitmem iyi de oldu diyebilirim bu fotoğrafların hepsi köyde ve dönüşde çekildi Fotoğrafların tamamı Galaxy S2 ile çekilmiştir Bu arada bir kaç fotoğraf da yok bunları ve diğer eklemediklerimi de paket halinde buradan indirebilirsiniz =>

Bu kadar iyi forumlar

Tepkiler: Cezzbedici3, ~N.A.W.Y~ ve Silinen Üye 94869

doctorrr

Üye
biz indirip n'apalım senin fotolarını yalnız güzel hepside evinide özlemişsindir şimdi yalnız o yeni ergenliğe girmiş asi tavuk lafına bittim kardişim neeemiş o ya iyi şimdi sen evinle hasret gider

Gayet başarılı En güzeli köyler aslında..

MasteLaa

Üye
    Konu Sahibi
biz indirip n'apalım senin fotolarını yalnız güzel hepside evinide özlemişsindir şimdi yalnız o yeni ergenliğe girmiş asi tavuk lafına bittim kardişim neeemiş o ya iyi şimdi sen evinle hasret gider
Gideriyorum kardişim
Ah köy hayatı Çok güzel çekimler yapmışsın
Evet köy hayatı Zor geçti valla alışkın değilim Teşekkür ederim abim ben pek anlamam fotoğraf işlerinden ama çektim işte senin kadar iyi değilim tabii

- - - Eklendi - - -

Gayet başarılı En güzeli köyler aslında..
Çekim için öyle evet

Tepkiler: Silinen Üye 94869 ve doctorrr
vay gerçekten güzeller. Tavuk piskopat yalnız ayrıca o ne öyle kayısılar öyle ya canım çekti bizimle paylastigin için çok sağol kuzum

MasteLaa

Üye
    Konu Sahibi
Sen sağol kuzum Söz vermistim Tavuk psikopat evet

Türe

Üye
Kardo benim cihazın kamerası harbi bozuk sanırım bunları gördükten sonra buna kendimi baya inandırdım Özellikle şu çay ve sarı çiçek şahane anam bile bayıldı

Tepkiler: MasteLaa

PriZm

Üye
Resimler güzelmiş

Örümcek tarantulaya benziyor

lordufuk

Üye
Fotolar için sağol Bu arada o tandırları görür görmez acıktım bizzat erzurumluyum karnım acıktı yav o kangal aynı benim kangal

Eline saglik hepsi birbirinden guzel hele tandir mmmmm

ia.phlvn

Üye
Fotoğraflar çok iyi kardeşim teşekkürler

MasteLaa

Üye
    Konu Sahibi

ayakları çok komik tavuğun ya

Kardo benim cihazın kamerası harbi bozuk sanırım bunları gördükten sonra buna kendimi baya inandırdım Özellikle şu çay ve sarı çiçek şahane anam bile bayıldı
Çayın öncesinde cağ döneri de çektim istersen paylaşırım
Tavuk baştan sona bi garip ya...

Hoşgeldin Fatih.
Hoş buldum abim O tavuk sinirli bir şeydi
Resimler güzelmiş

Örümcek tarantulaya benziyor
Örümcek büyüktü ya kaçırmadan çektim şükür ben çekerken dayım bana kızıyor dur öldürelim şunu diyor ben de yok dayı çekmeden olmaz diyorum
Fotolar için sağol Bu arada o tandırları görür görmez acıktım bizzat erzurumluyum karnım acıktı yav o kangal aynı benim kangal
Çok güzel kangal ama çok akıllı
Eline saglik hepsi birbirinden guzel hele tandir mmmmm
Tandıır
Fotoğraflar çok iyi kardeşim teşekkürler
Sağolası kardeşim

tandırı ben de çok severim Bizim de eskiden yapacak yerimiz vardı ama şimdi yok.

gerçekten çok agresif bir görüntü sergilemiş

Horoz o tavuk değil ki

güzel resimler çekmişsin eline sağlık

kendi resimlerinide koysaydın ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...