Kovboy Türk 3D (s60v3)

Sponsorlu Bağlantılar

mehmetbalci03

mehmetbalci03

Üye
games klasörunu dataya atmak biraz uzun sürdü ama yinede tsk. Güzel oyun

mehmetbalci03

mehmetbalci03

Üye
ya kardeş oyunu tam açacağım hata veriyor sos doom diye bir hata geliyor

lazefe52

Üye
yanlız ( cs2doom.rar) icindeki sis uygulama calışmıyor. Bunun icin bir cozum varmı yuklenirken hata veriyor. Telim 6700slide

Metalnemre777

Metalnemre777

Üye
Abi single player e bastım sos eror wgetnumname falan yazıyo açmıyo

lazefe52

Üye
tarihi 2007 yaptım acıldı ama buseferde 1 dakika durup kendi kendine kapanıyor.

Ahmet_Selim

Ahmet_Selim

Üye
:tşk:

lazefe52

Üye
:vursimdide tel donuyor:off:

----------Eklendi @ 15:47:15 ---------- Yazıldı @ 15:40:21 ----------

:hmmmcozüm varmi acaba telimde yüklu ve kullanilabilir haldeki 148 uygulama yüzünden olabilirmi
:bilmm

ibrother

ibrother

Üye
arkadaşlar hata vermesinin sebebi x plore'den çıkartmanızdir bilgisayardan games klasörunu çıkartın. Yoksa hata verir.
Ikinci bölümde koptum arkadaşlar adamlar 25 30 kişi birden ateş etti. Çete kurmuşlar çok güzel bi oyun PC'DEN farksız hatta daha heyecanlı ve iyi.

EsEsLi26es

EsEsLi26es

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar hata vermesinin sebebi x plore'den çıkartmanızdir bilgisayardan games klasörunu çıkartın. Yoksa hata verir.
Ikinci bölümde koptum arkadaşlar adamlar 25 30 kişi birden ateş etti. Çete kurmuşlar çok güzel bi oyun PC'DEN farksız hatta daha heyecanlı ve iyi.
bencede sorun bu şekilde çözülebilir. ve oyun gerçekten güzeldi çok uzun zaman oldu oynayalı ama hatırlıyorum.

ibrother

ibrother

Üye
ben bu oyunu çok uzun zaman önce oynadım ama sitede görünce tekrar başladım çok zevkli her kes oynamalı.

viktoreznov

viktoreznov

Üye
Teşekkürler

Ceballix

Üye
Cs2doom dosyasını hafıza kartınami yoksa tel hafızasına mi atıyoz yardım ederseniz çok sevinirim

----------Eklendi @ 12:37:40 ---------- Yazıldı @ 12:29:14 ----------

N73 benim tel

ibrother

ibrother

Üye
hafıza kartı çünkü game orda.

Ceballix

Üye
Yaptım ama şimdide dosya açılımıyor diyo .s

Üst Alt