Koşulsuz şartsız pratikev.com sitesi ziyaretçilerine 'Sinek Kovucu' HEDİYE ediyor !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
Koşulsuz şartsız pratikev.com sitesi ziyaretçilerine 'Sinek Kovucu' HEDİYE ediyor !

ayrıntılı bilgi ve kargo ücreti : adresine girdiğinizde karşınıza açılan reklam bannerına tıklayın

• Beğen
Tepkiler: elive ve Lord_oF_Dark

jeki01

jeki01

Üye
güzel paylaşım.
havalarda ısındı
lazım olur.
:ehe

Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
Kesinlikle :)

Lord_oF_Dark

Lord_oF_Dark

Üye
teşekkürler :)

ardaaga

Üye
alan varmı gerçekten geliyormu ben adresimi falan yazdım kayıt oldum bilgilendirceklermis insallah ise yarar birseydir

Necmati

Necmati

Üye
sineklere ölümmm :box

♥SE®ENITY♥™

Üye
gerçekten arkadaşlar bir absurbuk bişi çıkmazsa bende alayım

--------------- Ekleme ---------------

valla reklam olmazsa bir link verecegım daha öncede Dış fırçası kampanyası yapmışlar ama ücretsiz ürüne 6 TL kargo odeyen ve daha sonrada kırık çıkan ve daha birçok şikayet okudum.ben vaz geçtim arkadaş:D

elive

elive

Emekli Yönetici
♥SE®ENITY♥™;2462682' Alıntı:
gerçekten arkadaşlar bir absurbuk bişi çıkmazsa bende alayım

valla reklam olmazsa bir link verecegım daha öncede Dış fırçası kampanyası yapmışlar ama ücretsiz ürüne 6 TL kargo odeyen ve daha sonrada kırık çıkan ve daha birçok şikayet okudum.ben vaz geçtim arkadaş:D

KARGO 3,5 tl YAZIYOR..

ardaaga

Üye
ben söyledim abim diyo onlar milyoncuda satılıyo diye moralim bozuldu 1tl lik seye 4 tl vermis olcam kargo parası offf

Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
Gerekli açıklamayı bir çok forumda yetkili arkadaşlar yapmış, ürünü kargo ile geldiğinde açın paketini kontrol edin bozuksa geri yollayın, hadi kargocuyu tutamadınız açın bakın kırıksa yine geri gönderin. kargo parası çok ise kabul etmeyin. yani bunlar basit şeyler arkadaşlar.. ayrıca 6 tl kargo ücreti söz konusu değil..

ferdıano

Üye
kargo parası varmı la bubunn

ardaaga

Üye
var 3,5 tl

ardaaga

Üye
benim ürün 6 gün odu gelmedi herelde bitti ellerinde ürün

isyet

Üye
Pratikevin resmi cevabıdır: "Bu 6 lira alınan şahıs bize müracaat etti, kargonun bir hatası ve sadece tek bir olay bu. Kendisine (Fatih Yetiş) hediye olarak Sinekkovucu anahtarlık gönderdik." Diş fırçası promosyonumuzu kalite sorunu nedeniyle kaldırdık. Yerine sinekkovucu anahtarlık koyduk. Bu kampanya Aras ile Pratikev.com un ortak çalışmasıdır. Maxicep üyesi arkadaşlara teşekkür ediyoruz. Sorun yaşarsanız lütfen bize bildiriniz."

Pratikevin resmi cevabıdır: ardaaga nın ürünü 12 Temmuz 2010 da aras ile gönderildi. Eğer adresde bir hata yoksa inşallah şu günlerde eline ulaşacaktır."

uyduruk57

uyduruk57

Üye
bu siteden hiç alışveriş yapmadım. ancak forum sitelerindeki yorumlar hiç iç açıcı değil yani...
ben isim yapmış internet sitelerini tercih ediyorum.
Neden mi büyük siteler? Çünkü daha pahalı oluyorlar. Çünkü satış sonrası hizmetleri çok iyi. Ve tüm ürünleri garantili. Ucuzuz diye iddia eden siteler garantisiz ürünler satıyorlar,:off: satış sonrası ilgiyi alakayı kesiyorlar.:off: Haberiniz olsun:d:

beş on lira ucuz olsun derken, tüm ürün bedelini çöpe atmayın derim. birde hayatta asla ve asla bedava-sudan ucuz-çok ucuz-diğerlerinden ucuz diye kavramlar yoktur. her malın bir bedeli vardır. bedeli neyse onu ödemek en karlısıdır...

Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
bu siteden hiç alışveriş yapmadım. ancak forum sitelerindeki yorumlar hiç iç açıcı değil yani...
Neden mi büyük siteler? Çünkü daha pahalı oluyorlar. Çünkü satış sonrası hizmetleri çok iyi. Ve tüm ürünleri garantili. Ucuzuz diye iddia eden siteler garantisiz ürünler satıyorlar,:off: satış sonrası ilgiyi alakayı kesiyorlar.:off: Haberiniz olsun:d:

beş on lira ucuz olsun derken, tüm ürün bedelini çöpe atmayın derim. birde hayatta asla ve asla bedava-sudan ucuz-çok ucuz-diğerlerinden ucuz diye kavramlar yoktur. her malın bir bedeli vardır. bedeli neyse onu ödemek en karlısıdır...

Yazını okudum ama elle tutulur hiç bir şey yazmamışsın, pratikev.com garantisiz ürün satmaz, ayrıca satış sonrası hizmeti hiç bir zaman bir internet sitesi vermez bu hizmeti ürünün tedarikçisinden alırsınız. Yaptığın tek şey çakallık, nerden istiyorsan oradan al..

salih1906baba

salih1906baba

Üye
bencede 1 tllik şeye 4werilmez ama saol salih abi paylaşım için

Altan68

Altan68

Üye
:D Sineklere izin Yok :D :box

uyduruk57

uyduruk57

Üye
Alıntı: uyduruk57 göndermiş. >

Yazını okudum ama elle tutulur hiç bir şey yazmamışsın, pratikev.com garantisiz ürün satmaz, ayrıca satış sonrası hizmeti hiç bir zaman bir internet sitesi vermez bu hizmeti ürünün tedarikçisinden alırsınız. Yaptığın tek şey çakallık, nerden istiyorsan oradan al..

satış sonrası hizmetleri kimin verdiğini ben iyi biliyorum. büyük firmalar sattığı ürün arızalanınca ürünün arıza takibini yapıyor. arızaya gidiş gelişteki kargoları takip ediyor. anladınmu :aha:

mgilik

mgilik

Üye
kargo 3,90 tl, üründen 2 tane sipariş verdik fakat farklı zamanlarda toplam 3 tane geldi. fazla gönderiyolar, arkadşalrıma önermiştim hepsine 1er tane fazladan göndermişler sonradan...
Fazla gelenelri almayın eğer memnun değilseniz, kargoyu açmadan reddedin...

Vallahi ben nerede ucuzsa oradan alıyorum tabi, büyük sitelere daha çok güveniyorum ama bu demk değil ki diğer siteler güvenilir değil.
hepsiburada.com
hizlial.com
ereyon.com
bitenekadar.com
... bunu gibi bir kaç siteden alışveriş yaptım gayet memnunum...
özellikle hızlıal.com kargolama konusunda hızlı ve hasarsız gelecek şekilde iyice paketliyorlar...
bunlar da önemli bence...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt